Celeb

Éden Naomi: Szexfilmezésre akartak kényszeríteni!

DA

Létrehozva: 2017.03.27.

Jól hangzó álláshirdetéssel csábították Kanadába Éden Naomit, aki eztán a poklok poklát élte át. Iratait, pénzét elvették, többek között szexmunkára akarták kényszeríteni. A lány párjának köszönheti, hogy haza tudott szökni.

Hónapokig tartotta Kanadában bezárva, de jó módban egy ott élő magyar férfi Beckl Naomit, az Éden Hotel egykori szereplőjét. A huszonéves lány nagy reményeket dédelgetve utazott a tengerentúlra, itthon hagyva barátját, hogy karrierjét építse. A nagy álomnak azonban a borzalmas valóság vetett véget. Átverés, zsarolás, fenyegetés, megfigyelés. Naomi feljelentést tett, ügyében még tart a nyomozás. 

– Egy, Kanadában élő magyar férfi felkért egy magyar nyelvű Youtube-csatorna műsorvezetésére. Ehhez képzést is ígért. Szexmunka vagy hasonló dolog egyáltalán nem volt téma. Érkezésem után derült ki, hogy a valódi megbízás másról szólt – idézte fel a kezdeteket a Borsnak Naomi. 

– Megérkeztem, eleinte minden jó volt, vártak a reptéren, szép kertes ház, ígéretek, városnézés. Aztán az útlevelemhez nem fértem hozzá, pénzem nem volt, kísérgettek, és folyamatosan itallal kínáltak. Rövidesen megszerezték a jelszavaimat, a fotóimat, ők kezelték a Facebook- és Instagram-oldalamat az üzenetekkel együtt. A vízumom lejárt, de nem hosszabbították meg, a telefonomat kontrollálták, nem tudtam kapcsolatba lépni a családommal sem – magyarázta Naomi, aki három hónapot töltött a férfinál, és csak a szerencsének köszönheti, hogy haza tudott szökni. A feketeleves gyorsan jött. 

– Nem zártak be pincébe, de sosem hagytak egyedül. Hirtelen azon kaptam magam, hogy már horror- és szexfilmet akartak velem forgatni, és azt mondták, vannak rólam felvételek, amikről nem is tudok, azt bármikor közzétehetik... 

S hogy hogyan tudott kiszabadulni? 

– A páromnak feltűnt, hogy más stílusban kommunikálok vele a Facebookon, mint általában. Ő mentett meg – árulta el a 22 éves lány, aki ügyesen kijátszva vendéglátóját, kapcsolatba lépett a barátjával, így szerzett repülőjegyet. Útlevelét ellopta és elszökött. 

Csípős

Olyan sok mindent azért nem tisztázhatott Naomi, mielőtt Kanadába ment. Sajnos nem olyan nagy csoda, hogy ott nem az Éden várta. Tóth Béla Endre

– Szerencsés vagyok, mert túléltem, hálás a barátaimnak és a páromnak. Na­gyon remélem, hogy az esetemből tanulnak a lányok, és kétszer meggondolják, hogy milyen munkalehetőségre mondanak igent, mert egy pillanat alatt rém­álommá válhat az egész élet – hívta fel a figyelmet a veszélyekre Naomi. 

Dr. Enzsöl Péter, a lány ügyvédje elmondta: a távolság megnehezíti a nyomozást. 

– Ügyfelem az eset kapcsán több bűncselekmény gyanúja miatt itthon tett feljelentést, kihallgatták. Bár egyes elemek nehezen deríthetőek fel a távolság miatt, az ügy szakszerű és teljes vizsgálata még folyamatban van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek