Celeb

Ebéddel búcsúzott a Heti Hetes stábja

Bors

Létrehozva: 2017.03.21.

<p>Kilestük a titkos utolsó dumapartit.</p>

Ha a nézőktől nem is volt lehetőségük elköszönni a humor nagyágyúinak, a műsornak 17 éven át otthont adó RTL Klubtól elbúcsúzhattak a Heti Hetes készítői és szereplői. A csatorna szűk körű, meghitt ebédre invitálta tegnap a „ke­mény magot” hogy formálisan is lezárják a sikersorozatot. Az eseményre nem hívták a sajtót, de a Bors megleste, amint Kern András, Gálvölgyi János, Heilig Gábor, Para-Kovács Imre, Hajdú Steve, Farkasházy Tivadar, Jáksó László, Magyar György, Váncsa István és a főszerkesztő, Ónodi György a 12. kerület egy hangulatos éttermében gyűlt össze hétfőn kora délután Kolosi Péter  programigazgatóval és Vidus Gabriella vezérigazgatóval. Úgy tudjuk, a jó hangulatú ebéden szóba került a legtöbb nagy poén, különös forgatás és vendég, és természetesen a két és fél éve elhunyt Bajor Imre emlékét is megidézték. 

A Duna-parti dumaparti, vagy­is a Heti Hetes 1999 szeptemberében jelentkezett először. 2012 októberében az RTL II-re került át, idén év elején pedig bejelentették, a szokásos negyven rész helyett már csak 16-ot rendelt meg a csatorna, majd ezeket is lemondták. A műsor 669 adást élt meg. A műsorvezetői székben eredetileg Csiszár Jenő foglalt helyet, azonban őt már az első év után Jáksó László váltotta le.

– Tizenhét évig ment a Heti Hetes, ebből én 16 évig voltam benne. Jó lett volna még folytatni, mehetett volna még. Ónodi Gyuri mondta mindig, hogy ez addig megy, amíg egy híradó, vagyis amíg hírek vannak. Nyilván az embernek rosszabbul esett volna, ha egy év után van vége az egésznek. Másképpen megfogalmazva, azt gondolom, hogy 17 év után egy műsor már mindenképpen győzött – mondta Jáksó László.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek