Celeb

A Bors megtudta, kik fújták le az utolsó pillanatban Zoltán Erika koncertjét

ozs, Fái

Létrehozva: 2017.03.11.

<p>Az énekesnő egy éve készült a bulira, még 24 órával előtte is azt írta rajongóinak a Facebookon, hogy „holnap találkozunk”. Nem fognak.</p>

Forrás: Bors

Hivatalos levél érkezett szerkesztőségünkbe péntek este, hogy Zoltán Erika szombati, jubileumi, telt házas koncertje elmarad. Hihetetlen a hír, hiszen az énekesnő tavaly szeptember óta készül erre a nagyszabású bulira, ahol azt ünnepelte volna meg a rajongóival, hogy 30 éve van a pályán. A levélben az állt: „A szervezők tájékoztatása szerint műszaki okok miatt elhalasztják a koncertet, amit a helyszínnel történő egyeztetést követően egy későbbi időpontban rendeznek meg. Az új időpontot a szervezők a jövő héten hozzák nyilvánosságra.”

Elsőre mindenki valami váratlan, súlyos be­tegségre gondolt, de ki­derült, hogy szerencsére erről szó sincs.

Egyes hírek szerint  hiányoztak bizonyos engedélyek, más hírek szerint azzal lehetett gond, hogy több jegy kelt el az engedélyezettnél.

– A katasztrófavédelem nem adott engedélyt a bulira, még nem tudni, ki lehet a felelős ezért – mondta el a Borsnak egy informátor. A szervezők, a Tematik-kábel Kft. üzleti titokra hivatkozva nem kívánták kommentálni a kialakult helyzetet. Ez a történet annyira váratlan volt, hogy például az énekesnő, Lola menedzsere is tőlünk tudta meg, mi történt, pedig ő Erika vendége lett volna. Meglepetésükben nem is tudtak reagálni.

Vastag Csaba a Grease-dalokban lett volna Erika párja a koncerten.

– Nagyon sajnálom, hogy így alakult – nyilatkozta a Borsnak az énekes. – Főleg hogy telt ház volt már két hete! Várhatóan az április 8-i újrázáson ott leszek.

Zoltán Erika: Sokkolt a hír!

Így reagált az énekesnő a koncert elmaradásáról szóló hírre:

Drága barátaim! 

Ma reggel Vágó Pirossal és Abaházi Csabával arról beszélgettem, hogy milyen fantasztikus, semmihez nem hasonlítható érzés, hogy ilyen hatalmas telt ház előtt ünnepelhetem énekesi pályám 30. évfordulóját, és délután kaptam a hírt, hogy holnap biztos nem lesz koncert. Most tényleg nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek … természetesen a koncert nem marad el, csak egy picit későbbi időpontra kerül … az első sokk után már dolgozunk a mihamarabbi megoldáson.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek