Celeb

Nagy Ferót megcsalta az első szerelme

A. T.

2017. február 27. hétfő 04:20

Keserédes emlék Nagy Feró számára az első nagy szerelem. A tiné­dzser Feró összeomlott, amikor kedvesét egy másik fiú oldalán látta vi­szont. A fiatal szív azonban gyorsan gyógyul, pár hét elteltével újra belevetette magát a csajozásba.

– Tizenhat évesen ismertem meg Juditot, három évig udvaroltam neki. Oltári szerelmes voltam belé. Megperzselt. Akkoriban inkább cinikus, mintsem romantikus voltam, de jól kijöttünk egymással – repít vissza minket az időben a Beatrice zenekar frontembere. – A szülei nem nézték jó szemmel, hogy szemet vetettem a lányukra, a rockos fazonomat nem díjazták, így állandóan titkolóztunk a családja előtt.  Biztos sejtették, hogy együtt vagyunk, de mi csak a barátaink előtt mutatkoztunk együtt. Megtapasztaltam mellette a szerelmet, ám volt egy sejtésem, hogy megcsal. Igazam lett, tényleg megcsalt.

Feró épp motorozott, amikor meglátta este Juditot, amint egy idegen sráccal félreérthetetlen szituációban belép egy diszkóba. A tinédzser fiú nem futott a lány után, a számonkéréssel megvárta a másnapot.

– Megkérdezte, a szememnek vagy neki hiszek? Végtelen haragra gerjedtem, aztán összeomlottam. Nagyon a lelkemre vettem a történteket, nem hittem el, hogy lesz majd másik szerelmem, kellhetek másnak is. Három hétig szenvedtem, aztán csajozni kezdtem – mesélte Feró, aki tíz évvel ezelőttig tudott Judit további sorsáról, azóta viszont elvesztették egymást szem elől. 

Feró aztán ismert zenész lett, kedvére válogathatott a szebbnél szebb lányok közül, amit meg is tett. Aztán az egyik rajongó lány annyira elcsavarta a fejét, hogy feleségül vette. Már több mint harminc éve házasok, két gyermekük született. 

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Jakab Ferenc: Ez még csak a kezdet, a járványok korát fogjuk élni

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

life.hu

Tápai Szabina és Kucsera Gábor cáfolják a válásukról szóló pletykákat

hirtv.hu

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

origo.hu

Megszólalt az Activision felvásárlása kapcsán a Sony

nemzetisport.hu

Videó: Beckham inspirálta a világ egyik legjobb szabadrúgáslövőjét

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

life.hu

Stana Alexandra elismerte, hogy egy párt alkot Meggyes Dáviddal - Azt is elmondta, hogyan jöttek össze

origo.hu

Jeremy Irons elárulta, miért játszik rossz filmekben