Celeb

Lótifutinak szerződött a német tévéhez: lenullázza magát Istenes Bence

kbv

2017. február 19. vasárnap 04:10

A műsorvezető  hamarosan hetekre elutazik a Survivor forgatásaira, amikor még hétvégén sem láthatja a családját. Adélt és a kis Nátánt nem viheti magával.

Forrás: Fórika Attila

Mára az egyik legsikeresebb hazai műsorvezető lett Istenes Bence, aki sorra kapja a jobbnál jobb műsorokat, amik az ő vezetésének is köszönhetően futottak sikerre. Ő mégis azt választotta, hogy ebben a szép ívben jelentősen visszalépve Németországban vállal tévés munkát. Szinte az alapoktól kezdi ott újra felépíteni magát, persze annak reményében, hogy egyszer Németországban is műsort vezethet.

Álma nem csak amiatt nehézkes, mert újra végig kell járnia a ranglétrát, hanem azért is, mert a kinti munka miatt sokszor hetekre is itthon kell hagynia párját, Csobot Adélt és kilenc hónapos kisfiukat, Nátánt. Ők egyébként a hírek szerint nyáron költöznek ki végleg. Az énekesnő és a kicsi persze meg tudják látogatni most is, és Istenes is hazajár rendszeresen, ám közben elvállalta az RTL Klub hamarosan rajtoló túlélőshow-ja, a Survivor műsorvezetését is. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hol zajlanak majd a forgatások, az azonban biztos, onnan Bence nem fog tudni hazalátogatni mintegy másfél hónapig.

– Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni. Németország egy tízszer nagyobb piac, és még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek. Nem hiúságból teszem, inkább szakmai maximalizmusból. Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam. Szeretném megismerni az ottani tévézési szokásokat, a piacot, a műsorkészítési folyamatokat, és a tizenkét éve nem gyakorolt németemen is dolgozni kell – magyarázta Bence, aki azt is elárulta, a fejlesztési osztályon dolgozik Németország legnagyobb televíziós műsorgyártójánál, az UFA-nál.

– Mivel Magyarországra is gyárt az UFA, az ő formátumaikat is vezettem itthon, ők figyeltek fel rám igazából – folytatta Bence, aki egy kis lakást bérel kint. Bár az ideiglenes lak kicsi, Adél és Nátán rendszeresen meglátogatja. A Survivor forgatásai alatt azonban erre nem lesz lehetőség.

– Van ennek a szakmának nagyon sok negatív oldala, az egyik ez. Dolgozunk ünnepnapokon, hétvégéken, és bizony vannak olyan formátumok, amikhez el is kellhet utazni. Mielőtt elvállaltam, természetesen megbeszéltük Adéllal, de ő is és én is éreztük, hogy ez kiemelkedő feladat, és a karrierem szempontjából is előnyös. Nyilván rettenetesen fognak hiányozni, de majd sokat telefonálunk, bár elég jelentős lesz az időeltolódás. Volt róla szó, hogy Adélék egy pár napot velem töltsenek kint, de ezt hamar elvetettük. Nem csak a játékosoknak járnak majd nomád körülmények, mi sem ötcsillagos szállodában alszunk. Egy stábnak vagy nekem, mint férfinak elmegy egy ilyen szállás, de nem egy kisbabának való az. Nem igazán lehet majd ott naphosszat a medence partján játszani – fogalmazott Bence. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

borsonline.hu

Édesanyja szeme láttára holtan esett össze a 8 éves kislány

origo.hu

Történelmi csúcson az orosz arany- és devizatartalékok

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

origo.hu

30 milliárd forintra pályázhatnak a kistelepülések vállalkozásai a Magyar Falu Programban

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

origo.hu

Tudományos folyóiratot jelentetett meg a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetem