Celeb

Horváth Lili félt kettesben maradni az anyukájával

A. T.

2017. február 2. csütörtök 09:00

A családi békesség kedvéért nem vállalta Tordai Teri és Horváth Lili, hogy kettesben maradnak közös darabjuk próbafolyamata alatt.

Forrás: DFP

Tordai Teri és Horváth Lili hosszú évekig dédelgette legtitkosabb álmát, hogy egyszer egy kétszemélyes darabban közösen álljanak színpadra. Anya-lánya kapcsolatuk szeretettel, harmóniával és tisztelettel teli, és ahhoz, hogy jó viszonyukat színésznőként is meg tudják őrizni, nem vállalkoztak arra, hogy egymást instruálják a színpadon.

– Jó a mamával dolgozni, de ha rendező nélkül, csak ketten készítettük volna a darabot, akkor bizony sokszor összevesztünk volna. Kellett egy harmadik fél, aki kordában tartotta az indulatainkat. Persze így is voltak oda-oda csapások, mondjuk, a végszók miatt, de ilyenkor a rendező, Cseh Judit közbelépett és az ő szava volt a döntő – meséli nevetve a Nőből is megárt a sok című darab kulisszatitkait Lili.

Anya és lánya harmadik alkalommal játszik együtt színpadon, de most először fordul elő, hogy csak ők vannak a világot jelentő deszkán, így Lilinek három szerep is jut az előadásban. Többek között pszichológus, és az anyja szerelmi riválisa is.

– Ez egy nem mindennapi családi történet, tele szeretettel, vitával és intrikával is, hisz a mamám a színpadon a férjem szeretője – árulta el Lili. A darab premierje február 3-án lesz a Bethlen Téri Színházban, és ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, át­szervezésekre is szükség volt. Lilinek ugyanis há­rom gyermeke van, két nagyfia és a kétéves Dorka.

Utóbbinak épp Tordai Teri a bébiszittere, amikor az anyukája dolgozik. – Most fiús esték lesznek otthon, de biztos vagyok abban, nagyon jól fogják magukat érezni. Mindenesetre megszabtam egy limitet, hogy hány estét lehetek távol tőlük.   

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Messi, Szalah vagy Lewandowski örülhet? – élőben az NSO-n!

ripost.hu

Már nem kell sokat várni, ekkor ér Magyarországra a havazás

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó