Celeb

Tovább hitegeti a TV2 Azurákot

Bors

Létrehozva: 2017.01.09.

Nemcsak magát, hanem egyik legelismertebb szakemberét, Azurák Csabát is lejáratja a TV2: bár a tévéújságokban már szerepel a volt híradós beígért műsora, a Bors úgy tudja, nem adják le.

Vajon meddig és miért hagyja Azurák Csaba, hogy a bolondját járassa vele a kenyér­adója? Az a csatorna, amelynél végiglépegetett a ranglétrán, és amelynél híradós, majd elismert hírigazgató lett.

Azurák karrierjét mindenféle előzmény nélkül, egyik pillanatról a másikra törték derékba, amikor tavaly februárban eltávolították a hírigazgatói pozícióból, majd utóda menesztette a Tényekből is, hogy helyére Gönczi Gábort ültesse. Azurák nem há­borgott, nem nyilatkozott, a TV2 azonban még akkor közleményben adta hírül: a képernyős örül annak, hogy leváltották, mert cserébe kap egy saját politikai háttérműsort. Az ígéret szép szó…

Andy Vajna tévéje ígéretből ötösre vizsgázott, annak betartásában azonban megbukni látszik. A Bors úgy tudja, hogy hiába szerepel az 1/1 című egyórás műsor – amelyet meglepő módon talk-showként tüntetnek fel – a tévéújságokban, egyelőre nem kerül adásba. Holott az őszi műsorstruktúra bevezetésére ígérték, majd az időpontot januárra módosították, de a friss hírek szerint Azurák malmozhat tovább.

– Itt minden elképzelhető, már senki semmin nem csodálkozik. Amióta új hírigazgató van, a feje tetejére állt minden. Még az is kérdéses, ami le van írva. Úgy hírlik, Azurák beígért műsora nem indul el januárban, ahogyan az új Mokka-műsorvezetők sem ülnek a székükbe, amíg el nem készülnek az új díszletek, amelyeknek már ősszel készen kellett volna lenniük – mondta el informátorunk.

Szavait alátámasztja, hogy hiába próbáltunk a műsor indulásáról érdeklődni a TV2 hírigazgatóságánál, még csak választ sem kaptunk a megkeresésre. A nyilvános műsorrend szerint a híradós kései időpontban, 22 óra után várja a nézőket január 12-én. A nézők ott lesznek, vajon Azurák is?    

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek