Celeb

Sokkoló betegség gyötri Kulcsár Edinát

N. G.

2017. január 14. szombat 04:50

Forrás: Instagram

Kulcsár Edina ritka betegségtől szenved. A 23 éves modell és tévés a közösségi oldalán kért segítséget rajongóitól, hogy kiderítsék, mi okozza végtagjai kóros elfehéredését.  

– Nálam ez már több éve fenálló helyzet – mesélt lapunknak Edina a bizarr tünetről, amely mostanában egyre jobban nyugtalanítja. – Amíg régebben havonta, kéthavonta jelentkezett, és csak egy-két alkalommal, addig az utóbbi időben már napjában négyszer-ötször is előfordul. Emiatt pedig már a környezetem elől sem tudom elrejteni. Korábban hidegallergiát mondott nekem erre az orvos. Igaz, csak egy dokinál jártam ezzel, és csak képen tudtam megmutatni, de annyira félvállról vette, hogy azt gondoltam, nekem sem kell komolyan vennem. Pedig nagy gondot tud ez okozni,  és ijesztően fest. Mivel ennyire sűrűn jelentkezik, ráadásul egyre nagyobb kiterjedéssel, Edina erre nehezen szánja rá magát, pedig mind többen biztatják, hogy vegye komolyan a problémát.

– Az egyik kedves kollégám meglátta a kezemet, és elkezdett utánaolvasni. Ő mondta, hogy ez talán Raynaud-kór, aminek a tüneteivel valóban egyeznek a magamon ta­pasztaltak. De nem tu­dom, hogy ezzel mit kell ten­ni, hogy kell kezelni – tette hozzá a műsorvezető, aki a kö­zösségi oldalán kérte rajongói tanácsát. Bár korábban nem akarta nyilvánosságra hozni, az ijesztő látvány miatt mégis meggondolta magát.  

– A legdurvább, hogy a na­pokban teljesen elfehéredett a kezem egészen a felkaromig. A hüvelykujjam kivételével kiment a vér az egész kezemből. De előfordul, hogy csak egy vagy két ujjamon látszik. A lábamon még rosszabb: érzéketlenné válik, zsibbad, sokszor már fájdalommal is jár. Mintha egy élettelen testrész lenne. Régebben próbáltam szurkálni tűvel, hogy lássam, mi történik, de egyszerűen nem érzek semmit. Úgyhogy egy specialista lesz a következő projekt, már, ha túlélem a snowboardozást. Mert épp most indulunk kilenc napra, úgyhogy ha ott nem fagy el a kezem, akkor sehol!

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

ripost.hu

Nagy Réka az Exatlon szívtiprójára cserélte le a táncpartnerét - Videó

travelo.hu

Leomlott egy hóval borított híd Pittsburghben

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

borsonline.hu

Bikiniben pózolt Juli, véletlenül kilátszódott a micsodájának a széle

borsonline.hu

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

origo.hu

A világbajnok után az olimpiai bajnok is kiesett a kézi-Eb elődöntőjében