Celeb

Sarka Kata: Felkészítettem a gyerekeket Peti barátnőjére

kbv

2017. január 6. péntek 04:10

<p>Noha Sarka Kata és Hajdú Péter válópere elmaradt, a békülés helyett inkább távolabb került egymástól. A gyerekekkel külön költözött édesanya csütörtökön végleg kimondta: v­­ége!</p>

Fél éve is tart már, hogy egyik pillanatról a másikra kiderült: az addig álompárnak gondolt Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata megromlott, az asszony el is költözött otthonról. Eleinte még mindketten úgy nyilatkoztak, azon dolgoznak, hogy meg tudják menteni a házasságukat, a válóperük nyitányának számító békítő tárgyalásra sem mentek el. Mára azonban világossá vált, erre semmi esély. Ha egyelőre nem is a bíróság mondta ki, de mindketten lezárták kapcsolatukat, és sok pletyka kering arról is, hogy talán már mindkettőjüknek van valaki más. Annyi mindenesetre csütörtökön kiderült, hogy Péter egy lány oldalán szilveszterezett. Miskolcon köszöntötte az új évet egy baráti társasággal, a feltűnően csinos hölggyel pedig közös fotó is készült. Ezen Hajdú alig észrevehetően, de a barna lány derekán pihenteti a kezét. Információink szerint  az új év első napjait is a lánnyal tölti, együtt síelnek Ausztriában.

A jeleket és az újságcikkeket Kata is látta, aki egyértelműen a világ tudomására hozta: vége a kapcsolatuknak. 

– Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon-nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok és ennyien biztattok! Hiszem és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! – utalt két gyermekére. – Nehéz időszakon va­gyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam!– írta közösségi oldalán Kata, akit a Bors is megkeresett.

– Nekem a gyerekeim a legfontosabbak, és édesanyaként fontosnak tartom azt is, hogy Noncsit és Dávidot is felkészítsem arra, hogy az édesapjuk körül megjelenik egy másik nő, az életébe jön egy új szerelem. A napokban beszéltem velük erről, és úgy láttam, hogy ez megérintette őket. Gondoltam, hogy így fogadják, de mégis szükséges volt, hogy felvilágosítsam őket, hiszen a nyilvánosság előtt éljük az életünket, bármikor bárhol megjelenhet olyan cikk vagy kép, ami eljut hozzájuk, vagy a társaik szóba hozzák az edzésen vagy az iskolában. Sokkal jobb, hogy ha én készítem fel őket erre a helyzetre – érvelt a Borsnak Kata.

Hajdú: szólok, ha lesz valakim

– Nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék, és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár hat hónap külön­élés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz! – írta közösségi oldalán Hajdú, akit a Bors külföldön ért utol.

– Nincs senkim, tudomásom szerint ő kezdett új életet más oldalán – nyilatkozta munkatársunknak.

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

borsonline.hu

„Csak a kétségbeesett kiabálás szűrődött át” - Így élték meg a szemtanúk a budapesti kórház tűzet

she.life.hu

A háremhölgyek egész életükben arra vártak, hogy egy éjszakát tölthessenek a szultánnal

magyarnemzet.hu

„Szégyen!” – siket képviselők reagáltak Márki-Zay minősítésére

szon.hu

Látássérült kamaszt ütöttek-vertek a Mátészalkára tartó vonaton

origo.hu

Nyüzsgő római város romjai mesélnek a „feketeföldiekről”

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

vg.hu

Népszavazással törölnék el a Covid-igazolványokat Horvátországban

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára