Celeb

Pihenni küldte menedzsere Tóth Gabit

N. G.

Létrehozva: 2017.01.10.

<p>Tóth Gabi a közösségi oldalán jelentette be, hogy Verával közös koncertje elmarad. Sokan egyből arra gondoltak, hogy ismét konfliktusuk támadt testvérével. A Bors azonban kiderítette az igazságot.</p>

Forrás: Bors

Az énekesnő, új művésznevén Totova a napokban váratlan bejelentést tett közzé a közösségi oldalán, miszerint „televíziós színházi elfoglaltságai, stílusváltása és alkotói elvonulása” miatt bizonytalan ideig szünetelnek az Orfeumban, testvérével, Verával közös Sister Act koncertjei. A január 31-re meghirdetett produkcióban már Király Linda lép fel helyette. 

A hirtelen visszavonulás mindenkit meglepett, hiszen Gabi zenei stílusváltása már korábban, menedzserváltásával szinte egy időben megkezdődött, s amúgy sem jellemző egy művészre, hogy a tervezett átalakulás miatt már lekötött programokat mondjon le. A váratlan visszavonulás óhatatlanul is feleleveníti a négy évvel ezelőtti viszályt, amikor Gabi és nővére egy veszekedés miatt több mint fél évig nem beszéltek egymással, közös fellépéseiket pedig – a mostanihoz hasonlóan – Vera egyedül vitte végig.  

– Nincs köztük konfliktus, sőt az a tervünk, hogy a Sister Act koncert újragondolva még nagyobb teret kaphasson. Kicsit szebben, kicsit jobban térhetnek majd vissza. Senki ne gondoljon arra, hogy ismét kenyértörésről lenne szó a lányok között – mondta Gabi menedzsere, Schiwert-Takács László.

– Gabi szabadságra vonul kicsit, bár ez így azért barokkos túlzás. Egyrészt lesz a Rapülők dupla koncert, másrészt az eurovíziós dalfesztivál, hamarosan pedig már Alföldi Róberttel készül a Passióra. A koncertjeit csupán ezek miatt ritkítottuk meg. Nem mondta le a fellépéseit, hiszen egyetlen egy olyan koncert lett volna, a Sister Act orfeumi előadása, ami adminisztrációs hiba miatt változik. Az viszont igaz, hogy alkotói szabadságra vonul, ugyanis az a dal, amivel az eurovíziós fesztiválra is neveztünk, az első olyan dala, aminek nem csak előadója, de a szerzője is egyben. Úgy viszont nem lehet dalt írni, hogy közben folyton rohan valahova. Pihennie kell hozzá. Az X-Faktor nagyon zúzós volt, rengeteg energiát kellett belefektetnie. Ezért küldöm szabadságra, mert néha befelé kell fordulni – tette hozzá az énekesnő menedzsere.

Kerestük Gabit és Verát is a bejelentéssel kapcsolatban, de elérhetetlenek voltak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek