Celeb

Miközben Schobert Norbit támadják, Benke Laci bácsi békét akar

Bors

2017. január 31. kedd 04:40

Élő céltábla lett Schobert Norbi, amiért meglátogatta Benke Laci bácsit a betegágyánál, és kikelt a gasztrobloggerek ellen. Szerinte ugyanis az ő „aljas támadásaik” juttatták kórházba.

„Kérem, Ti is fejezzétek ki az együttérzést és a szeretetet egy lájkkal és megosztással! Láthassa az Öreg, hogy mennyien vagytok!” – szólította fel rajongóit Schobert Norbi, miután meglátogatta Benke Laci bácsit a kórházban. Közösségi oldalán szomorú fotókat is közzétett a mindig jókedvűnek látott séfről. Bejegyzése mégsem elsősorban együttérzést váltott ki. Ennek oka, hogy Norbi nem elégedett meg annyival, hogy beszámoljon a látogatásról, hanem háborút indított azok ellen, akik korábban bírálták „a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját”. Szelet vetett és vihart aratott, sokan ugyanis kétszínűséggel, lájkvadászattal vádolják az egészséges táplálkozás és életmód egyik hazai prófétáját.

– Laci bácsit kritizálni olyan, mintha holnap Bálint gazdát a „fűnyíró magazinban” leírná a szakma. Vagy Vitray Tamást kritizálná egy kezdő riporter – magyarázta Norbi. – Láttam, hogy bántják, és melléálltam. Ez a bűnöm, most ezért bántanak engem. Tizenöt éve dolgozom vele, több közös munkánk volt, nagyon jó szakember. Hiába mentegetőznek, én bent voltam nála, elmondta: ezért került be. Hiába próbált vidám maradni, megviselte. Én már kétszer voltam bent nála, akik megbántották, még egyszer sem. Sőt fel sem hívták – magyarázta Norbi.

Fördős Zé telefonon csak annyit közölt, a véleményét már a blogján megosztotta, abból idézzünk:

„Laci bácsinak mielőbbi jobbulást kívánok, remélem hamar meggyógyul. Bár ő maga azt nyilatkozta, hogy elsősorban a veséjével kapcsolatos probléma miatt feküdt be, ha az állapotát az őt körülvevő mostani felhajtás és az én személyes véleményem is rontotta, akkor azt én tényleg sajnálom. (...) Ő számomra soha nem volt ellenség vagy nem kívánatos személy. Viszont fenntartom magamnak a jogot arra, hogy lehessen véleményem, ahogy bárki másnak, még akkor is, ha az adott esetben valakinek nem tetszik. Norbinak is van egy véleménye, ami valójában sokkal inkább tűnik nekem előre megszerkesztett, enyhén PR-szagú manipulációnak, ahol én egy személyben testesítek meg minden gonosz internetezőt, aki Laci bácsit kórházba juttatta.”

A főszereplő Benke Laci bácsi, aki múlt heti vese- és egyéb problémái miatt még mindig kórházban fekszik, csak szűkszavúan nyilatkozott. Kérte, amennyiben lehetséges, legyen vége az egész hadjáratnak, még védelmező cikkek se szülessenek. Egészségi állapota egyébként kielégítő, egyre jobban érzi magát.

– Holnap talán már hazamehetek – mondta a szakács.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

888.hu

Újabb színésznőt rúgtak ki a véleménye miatt

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

vg.hu

A svédek nem javasolják a gyerekeknek az oltást

feol.hu

Kalandos történet - Rendőrök vitték a Fejér megyei anyukát szülni a csúcsforgalomban

nemzetisport.hu

Vb 2022: gólokban és kiállításokban is egál – Brazília nem bírt Ecuadorral

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

borsonline.hu

Mindent elleptek a rendőrök, meghalt egy 18 hónapos kisfiú

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó