Celeb

Kiárusítja gardróbját Bódi Sylvi

kbv

2017. január 11. szerda 09:00

Mint a legtöbb ismert hölgynek, Bódi Sylvinek is telis-tele van a gardróbja a legszebb és legfinomabb anyagokból készült alkalmi ruhákkal és kiegészítőkkel. Egyrészt, mert modellként imádja a divatot, másrészt azért is, mert ahány eseményen megjelenik, oda mindig új és új ruha dukál. Az egykori nyuszilány gardróbjának polcai amúgy is roskadozhatnak a sok holmitól, hiszen szörfös hírességként nem ritkán kap reprezentációs ajándékokat, vagyis olyan öltözékeket, amiket a cégek azért küldenek neki, hogy azokat viselve Sylvi a céget is reklámozza a testén.

A sok holmi azonban bármennyire is szép és értékes, bizony még neki is útban van, annál is inkább, mivel rá biztosan nem igaz az a női mondás, hogy nincs egy rongya sem. Sylvi most a legtöbbet ezért eladja, a Faceboo­kon hirdette meg a gardróbvásárt, amire olyan nagy az érdeklődés, hogy közösségi oldala gondo­zóival alig tudnak válaszolni a levelekre. A kínálatban akadnak alig viselt és teljesen új, sosem hordott darabok is. De nemcsak ruhákat lehet itt vásárolni, a hatalmas készletben találhatóak márkás cipők, ékszerek, napszemüvegek, szoknyák, pólók és sportruhák is. Akad egy-két igazán exkluzív darab is: a szerencsések és leggyorsabbak akár Armani gyűrűket vagy Dior ékszereket, Valentino, Gucci vagy éppen Dolce&Gabbana napszemüveget is beszerezhetnek jutányos áron.

– A ruhákhoz azért nincsenek egyesével odaírva a méretek, mert mindegyiket Sylvi hordta, gyakorlatilag ugyanattól az egy-két gyártótól. 34-36, illetve S (maximum kisebb M) mérettel érdemes számolni. Egyes pulcsik, nadrágok eseten előfordul 38-as méret. Sylvi 169 centi, 53-55 kiló, 95-65-92-es méretekkel rendelkezik. Tuni­káknál nincs konkrét méret, egyméretűek – olvasható a csoport leírásában, aminek közel három­ezer tagja van, így feltehetően hamar elkelnek a toalettek.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

„Én vagyok a dínó, ők meg a lovasok” – így pózol gyerekeivel Csuti

origo.hu

Halálra késeltek egy fiatal eladólányt egy luxusüzletben, a vásárlók találtak rá a holttestére

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza