Celeb

Jakupcsek nyolc év után visszatér a TV2-höz

Munkatársunktól

2017. január 27. péntek 04:00

Ő lehet a csatorna nagy tavaszi húzása: Jakupcsek Gabriella a Borsnak megerősítette: a TV2-n kaphat újra műsort. Kérdés, lejjebb kell-e adnia ehhez a saját maga által mindig magasra állított mércét.

Szinte napra pontosan nyolc évvel ezelőtt távozott a csatornától, a Bors információi szerint rövidesen újra a TV2-n láthatjuk majd Jakupcsek Gabriellát. Úgy tudjuk, a műsorvezető szinte már mindenben megállapodott a csatornával, és heteken belül megkezdődhet majd a munka.

– A békítőshow kapcsán azonnal Joshi Bharat és Mónika jut az ember eszébe, de a fő motiváció a csatornánál ez esetben a konkurencia, az RTL Klubon sikerrel futó Keresem a családom! című műsor lehetett – magyarázta a Borsnak egy csatornához közeli forrásunk.

– Az, hogy Jakupcsek visszatérése vagy a műsor ötlete volt-e előbb, nem tudom. De tény, rövidesen haragosok békítésén dolgozhat majd a képernyőn. Természetesen milliós költségvetésből készül majd a műsor, akár stúdióban veszik fel, akár forgatott, utazós verzió lesz. Pontos információ nincs még Jakupcsek leendő műsoráról, de ebben a műfajban nehéz volna igazán újat teremteni, valahol Lilu család­egyesítő műsora és a Mónika show környékére hajazhat a tartalom. Gabi nyilvánvalóan akkor tud sikert felmutatni, ha e műsorok nézettségi mutatóit tudja hozni, természetesen a megváltozott körülmények közepette – magyarázta informátorunk –, vagyis Jakupcsek Gabriellának könnyen lehet, akarva-akaratlanul Lilu vagy Mónika emlékével kell megküzdenie.

Lapunk elérte Jakupcsek Gabriellát is, aki meg is erősítette: küszöbön a visszatérés.

– Erről a formátumról tárgyalok a TV2-vel, a tavaszi műsor­struktúrában – mondta határozottan, hozzátéve: többet egyelőre nyilvánvalóan nem tud most mondani.

Jakupcsek körülbelül hét éven át volt a TV2 egyik emblematikus arca. Vezette a Mokkát, de 2007-ben például A nagy fogyás című show-műsort is. Jakupcsek címmel saját műsora is volt, amelyet akkor is sokan hasonlítgattak a Mónika show-val és Joshi Bharat műsorával, majd vezethetett kvízműsorokat is, a Multimilliomost illetve Az igazság árát. Utóbbiban hazugságvizsgálóra kötötték a játékosokat, és kompromittáló kérdésekre kellett igazat mondani a nyereményekért. Sokan emlékezhetnek rá: a játékosokkal olyan szerződést írattak alá, amelyben szinte minden jogukról le kellett mondaniuk. Jogászok szerint már ez is aggályos volt önmagában. A műsor kapcsán rendőrségi vizsgálat is indult, sőt az Országos Rádió- és Televízió Testület akkor kimondta: a műsor sérti a szereplők jogait. Jakupcsek karrierjének sem tettek jót akkor ezek a fejlemények.

Így búcsúzott nyolc éve

Jakupcsek 2009. januárjában, öt hónapos terhesen jelentette be: tíz év után távozik a TV2-től. 

– Azt mondják, hétévente kicserélődnek a sejtjeink, hét­évente megújulunk, megváltozunk, még akkor is, ha a környezetünk már megszokott, elkönyvelt olyannak, amilyenek vagyunk – nyilatkozta akkor a Blikknek. – Nálam ez nem hétévente következik be. Legalábbis most éppen tíz szép, küzdelmes, sikeres, lezárni való év után ér­zem a muszájmegújulást. Ör­kényt önösen megidézve: kertes-küzdős-építkezős-anyástévés életemet, kertes-küzdősépítkezős-anyás-tévés életre cserélném. Cserélem. De micsoda különbség!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A medenceparton fekvő magyar pornószínésznő feneke olyan, mint két nagyobb dinnye - fotó

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű színész: csak 31 éves volt

hirtv.hu

Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

metropol.hu

Az ukránok miatt leállt a Barátság kőolajvezeték

hirtv.hu

Kiderült, ki halt meg a reggeli tragédiában Mátészalkán

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

travelo.hu

Furcsa helyen bukkant fel egy sarkvidéki cápa

borsonline.hu

„Ez borzasztó volt” – súlyos kijelentést tett a Fradi kapusa

borsonline.hu

Váratlan fordulat az inárcsi édesanya eltűnésével kapcsolatban, súlyos dolgokat állít az exe

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!

Szexi

Kinn a cici és a fenék is: A pornós szerint így kellene öltözködnie minden dolgozó nőnek