Celeb

Hient nem tették boldoggá a szerelmei

kbv

Létrehozva: 2017.01.26.

Hien először mesélt arról, mi játszódott le benne, amikor családtagjait embercsempészettel vádolták, és arról is vallott, mennyire boldogtalan volt a korábbi párkapcsolataiban.

Még csak 16 éves volt Hien, amikor 2010-ben napvilágot látott az az ügy, amelyben Hien édesapját és más családtagjait embercsempészettel vádolták. A vietnami származású énekesnő eddig nemigen beszélt arról, ő hogyan élte meg a családi drámát. Papp Gergőnek az RTL II-n látható Pimaszúr átcuccol című műsorban azonban elmesélte, annyira felzaklatta a médiafelhajtás, hogy szó szerint elmenekült előle.

– Amúgy is már nagyon rég nem voltam akkor Vietnamban, időnként azért szeretek odamenni. Ezért, amikor rám nyomult a sajtó, akkor leléptem. Egy hónapot voltam távol, tényleg nagyon jókor jött, mert ami itthon folyt, az már nagyon sok volt. Aztán egészségesen átvészeltem ezt az egészet: visszaültem az iskolapadba, mindennap bejártam, ugyanúgy megvolt a szalagavatóm, mint bármely kortársamnak, jártam osztálykirándulásokra – vallott a drámai időszakról Hien, akinek szerelmi élete sem nevezhető éppen felhőtlennek. A jelenleg az amerikai Berkley Egyetemen tanuló előadónak nemrég újra csalódnia kellett.

– Több fiúval is randiztam, és volt köztük egy, aki megfogott. Tényleg a zsánerem, de ő volt az első, aki jól átvert – árulta el a műsorban Hien, akit egyébként férfiszíveket összetörő imidzs övez.

– Egyáltalán nem érzem azt, hogy egy gonosz vadász lennék, akinek az a passziója, hogy magába bolondítja, aztán eltapossa a férfiakat. Én mindig megpróbáltam a végsőkig megmenteni a kapcsolataimat. Csak akkor mondtam, hogy vége, amikor végleg betelt a pohár. Lapoztam, és soha többé nem akartam visszanézni.

– Én inkább a kapcsolatok alatt szenvedtem. Persze utána is nehéz volt az ilyen érzelmi válságokból kimászni, de én már a kapcsolat alatt „meghaltam”, míg a párom utána. A szerelmeim nagy részében a nehézkes, frusztrációval teli dráma volt a jellemző, nem a felhőtlen, boldog pillanat. Persze az utóbbiak is nagyon intenzívek voltak, de mindig több napot voltam szomorú, mint boldog a párkapcsolatokban – mesélte Papp Gergőnek Hien.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek