Celeb

Fejős Éva alig akarja elengedni császármetszéssel született babáját

Fái

2017. január 24. kedd 04:30

Hétvégén még berendezte a babaszobát, írt néhány cikket, aztán tegnap bement a kórházba, és világra hozta kislányát. Ez is elég vagány, hát még ha belegondolunk: Fejős Éva ezt 49 évesen tette.

Nem egyszerűen ő a magyar Danielle Steel, aki rengeteg romantikus könyvet ír, de kiadója és saját magazinja is van. Mindjárt ötven, de nem néz ki többnek harmincötnél. Mindennap fut, egészségesen étkezik, és meditálással lassítja le az időt. Az éle­te úgy alakult, hogy fiatalon nem tudott gyermeket vállalni, aztán évekig hiába próbálkozott. De végül teljesült az álma, éppen­úgy, ahogy hő­sei­nek a regényeiben.

– Linda Zsófi 2900 grammal, 54 centivel, teljesen egészségesen látta meg a napvilágot – üzente a Borsnak Éva a szülés után. – Tervezett császármetszéssel született, a János kórházban, dr. Lintner Ferenc tanár úrnál. Linda Zsófi teli torokból sírt, amikor megszületett, de aztán békésen elaludt mellettem. Kö­szönöm, én is jól vagyok, meghat az emberek – is­merősök és is­meretlenek – fe­lém áradó szeretete.

Információnk szerint már most olyan szoros a kötődés köztük, hogy Éva alig akarja elengedni a babát az ellenőrző vizsgálatok alatt.

Az írónő tisztában van azzal, hogy nem ez az ideális kor a szülésre, nem is bátorított erre senkit. De egy, lapunknak korábban adott interjúban elmondta, hogy nagy tévedésben vannak, akik a negyvenes nőket leírják.

– Sok orvos kérdezi a negyven fölötti pácienstől: mit akar a maga korában? Én szerencsére csak olyanokkal találkoztam, akik bátorítottak. Sok oka lehet annak, hogy nem fiatalon vállal egy nő gyereket. Egzisztenciálisan nem áll készen, nincs vagy nem megfelelő a párkapcsolata. Egy volt osztálytársam mesélte, aki Svájcban szülész-nőgyógyász, hogy ott gyakran negyven fölött szülik az első gyereküket a nők. Nálunk ki sem mondhatod a vágyaidat, mert ledorongolnak: ennyi idősen minek? Mielőtt ítélkezünk, érdemes arra gondolni, hogy mindenki mögött van egy ko­moly történet és jó néhány küzdelmes év.

További cikkek

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia