Celeb

Caramel koncertre rohant A Dalról

Nagy Daniella

2017. január 16. hétfő 10:00

<p>Az énekes a szombat esti első válogatón zsűrizett, de az adás után még egy fellépés is várta. Caramel idén a lovak közé csapott, de családja mindenben támogatja.</p>

Forrás: Bors

A Dal első válogatóját követően Caramel zsűriszékét gyorsan felváltotta a színpad, a műsor végeztével ugyanis már sietett is tovább az idei első, évnyitó koncertjére. Bár tavaly a családra való tekintettel kicsit visszafogottabban élte a zenészéletet, alkotó emberként nem sokáig tudott tétlen ma­rad­ni, és az év második felében már lassan visszatért a régi tempóhoz. 

– Már a családom is látta, hogy hiányzik a zenészélet körforgása, a koncertezés, a pezsgés, így bár főként miattuk döntöttem úgy, hogy tartok egy pici szünetet, maximálisan támogattak a visszatérésben – mesélte lapunknak Caramel, aki azt is elárulta: bár időnként nehéz összehangolni a munkát és a családi életet, ez együttes erővel mindig sikerülni szokott, ennek köszönhetően pedig teljes az összhang körülötte.

– Időnként muszáj segítséget kérni a szervezésben, különben könnyű az események között elaprózódni. Van egy csapatom tele olyan emberekkel, akikre mindig számíthatok, és bár a szervezésbe a feleségemnek nem kell belefolynia, ő azzal segít, hogy támogat – és elképesztően jóleső érzés, hogy akkor is megkérdezi, hogy hogy érzem magam és milyen napom volt, ha hajnal kettőkor esek haza. Felkel velem, ha korán kell elindulnom, igyekszünk minél több időt együtt tölteni. Én elfogadom az ő hivatását, ő elfogadja az enyémet, sőt úgy érzem, tiszteli és szereti is – és szerintem ez így, kölcsönösen a normális. Ha szobafestő-mázoló lennék, vagy üveggyárban dolgoznék, mint régen, akkor is elvárnám, hogy a partnerem tá­mogasson, és ez természetesen visszafelé is így működik – osztotta meg velünk gondolatait az énekes, aki azt is elárulta: 2017-ben már szó sincs lassításról. Új dallal és év végi koncerttel lepi meg rajongóit.

Maga festette a pólóját a Spoon 21

Mindent bevetett a Spoon 21 a továbbjutás érdekében. A négy fiú kezébe vette az irányítást, és előkapva magukból a mélyen szunnyadó iparművészt, különböző feltűnő látványelemeket alkottak. Ilyen volt például a daluk, a Deák video­klipjében és az élő show színpadán a vokálosokon is látható fehér rókafej, amit annak ellenére, hogy ránézésre műanyagnak tűnik, sima kartonlapból hajtogattak.

A srácok azt is elmesélték, hogy az öltözőt alkotótérré varázsolva ők maguk festették a Deák emblémáját a pólójukra, és bár nem művészi iskolába járnak, technikából mind ötösök voltak. A kreativitásuk pedig így vagy úgy, de azonnal művészi megvilágításba helyezi őket – legalább annyira, mint a színpadi elemként és a klipben is használt UV-festék.

Két lovat ül meg Tóth Gabi kedvese

A 2014-es X-Faktorban a Tha Shudras zenekar frontembereként ismertté vált Trap kapitány, azaz Molnár Tibor duplán kiveszi a részét A Dal versenyéből. Első körben a Roma Soul tagjaként láthatta őt a közönség az első válogatóban, ahol beatboxolni és rappelni egyaránt hallani lehetett.

A sokszínű zenész azonban ezenfelül Tóth Gabi TOTOVA és Lotfi Begi mellett is dolgozik majd, ahol egy másik oldalát mutatja majd meg Freddie Shuman néven. A Roma Soul ős­erővel robbant be a köztudatba, és a versenyen azonnal az első helyig röpült – lehet hát szurkolni, hogy Tibi és TOTOVA dala, ami szintén az emberekben szunnyadó őserőt és szeretetet hivatott fel­éleszteni, ugyanilyen előkelő helyen végezzen majd.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A Pentagon szerint Putyin fel tudna lépni Ukrajnával szemben

mindmegette.hu

11 kiadós ebéd hétvégére, amely elkészül 30 perc alatt

life.hu

Sáfrány Emese megmondta a véleményét: szerinte ezért ment tönkre ennyi sztárházasság

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

kemma.hu

Mi történt Piroska nénivel? Egy éve nem tudni, hova tűnt az asszony Tatabányáról

origo.hu

Egy kattintással némíthatóvá válnak a Chrome fülei

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó