Celeb

Fogyókúrába kezdtek a folytatásra a Gilmore lányok

Bors

Létrehozva: 2016.12.03.

<p>Több milliárd dollárnyi bevételre számítanak a Gilmore Girls, vagy ahogy hazánkban ismerik, a Szívek szállodája sorozat alkotói. </p>

A humoros kis családi történetben, amely a fiatalon anyává vált Lorelai és lánya, Rory köré épül, minden van, ami a sikerhez elengedhetetlen: szerelem, kutya, csalódás, küzdés és sok-sok humor. A Szívek szállodáját 2000-től hét évadon keresztül forgatták, majd idén november 25-én megérkezett a várva várt, egyenként kilencvenperces, négyrészes folytatás a Netflixre. Íme néhány érdekesség a sorozatról.

Alexis Bledel, azaz Rory alakítója időközben anya lett. A harmincöt éves színésznő egy kisfiú anyukája, de a gyerek nevét és pontos születési dátumát eddig nem árulták el.

Sookie alakítója, Melissa McCarthy mára nagy sztár lett, és először kategorikusan nemet mondott a folytatásra, időhiányra hivatkozva. Aztán rájött, óriási siker várható, és ez, valamint a beígért busás gázsi fejében átrendezte a naptárját.

Lauran Graham (Lorelai), bár tagadja, a fotók tanúsága szerint megfiatalíttatta az arcát a folytatásra.

Az új részekben Richard Gilmore kivételével mindenki kamera elé áll. Edward Herrrmann 2014-ben elhunyt.

Scott Patterson, mindenki Luke-ja és Lauran kapcsolata nagyon hullámzó. A két színész hol imádja, hol utálja egymást.

A sorozat szereplői mind fogyókúrába kezdtek, hogy minél jobban nézzenek ki a képernyőn.

A forgatás helyszínén meg kellett duplázni a biztonsági őrséget, mert a rajongók állandóan beszöktek a forgatásra, és zaklatták a színészeket.

Aki eddig lemaradt a sorozatról

A történet rövid összefoglalása: 

A konyhát messziről kerülő Lorelai és lánya, Rory Stars Hollows-ban élnek, ahol az anya egy kis szállodát vezet. Lorelai két férfi között őrlődik. Az egyik a gyermeke apja, a másik a kávéház-tulajdonos, Luke. Rory igazi mintagyerek, imád tanulni, a Yale-en végzett, újságírónak tanult. Az ő szerelmi élete is kusza, a sorozat végén épp nem tudja eldönteni, Logannel vagy nélküle lenne jobb. Rory dúsgazdag és merev nagyszülei, Emily és Richard éppúgy hozzátartoznak a történethez, mint a kisváros lakói, köztük Lorelai duci barátnője, Sookie. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek