Celeb

Vivien anyja megbocsátja lánya vetkőzéseit

Bors

Létrehozva: 2016.11.23.

Sem mamája új párjával, sem apjával nincs jóban VV Vivien. A vetkőzős lányra képtelen neheztelni kihívó viselkedése miatt az anyja.

Bántják a valóvilágos Vivient, mert bármikor, bárki előtt pucérra vetkőzik, és igyekszik kiprovokálni azt, hogy valaki magáévá tegye. Csak pechére, senki nem akart még élni a különleges ajánlattal. Vivien anyja nem büszke, de elnézi lányának a fura pőre szokását, mert mint mondja, nehéz sorsa volt Vivinek.

– Ő egy őszinte, barátságos lány. Persze én úgy tudtam, hogy szégyellős, ezt az oldalát még nem ismertem, de nem akarom elítélni, megbocsátok neki – árulta el Andrea, aki szerint azért szenvedett sokat a lánya, mert az apjának játékszenvedélye volt,  és gyakran viselkedett velük agresszíven. Vivien is beszélt erről:

– Édesapámmal élek együtt, de nem túl jó a kapcsolatunk. Édesanyámmal nem élhetek, mert az új párjával nem jó a kapcsolatom. Apám és anyám elváltak ugyan, de ez nem oldott meg semmit, mert most is gyakran veszekszenek – árulta el a lány  a riportszobában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek