Celeb

Varga Miklós lánya: Kukacból pillangó akarok lenni

Fái

Létrehozva: 2016.11.25.

<p>A maga erejéből kell boldogulnia, híres apukája támogatja, de nem segíti.</p>

Forrás: DFP

Kiskamasz volt, amikor Varga Miklós lánya három éve elindult Az ének iskolájában. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és Varga Vivienből gyönyörű, 15 éves nagylány lett, aki keményen dolgozik a céljaiért.

– Nagyon sok minden történt velem a három év alatt – meséli Vivi. – Elkészült két videoklipem, a Körhinta és a Forrón lobban. Ez a két dal rajta lesz a most készülő lemezemen, amit Szűcs Norbival és Medveczky Balázzsal készítünk. Musicalstúdióba járok, és Játszom a Veszprémi Petőfi Színházban a Kukac Kata kalandjai című darabban. Csak két hetet hiányoztam a próbák és az előadások miatt, de a suliban nagyon megértőek. Én játszom a kukacot, akinek az az álma, hogy pillangó legyen. Sokat ad nekem ez a történet, mivel nekem is vannak nagy álmaim, amikért küzdök. Énekesnő, színésznő szeretnék lenni, vagy mindkettő.

Vivi elsősorban a saját erejéből akar sikeres lenni.

– A szüleim mindenben támogatnak, de csak a háttérből – szögezi le Vivi. – Nem volt olyan pont, amikor eldöntöttem, hogy énekesnő leszek, de egyszer odaálltam apu elé, hogy tanítson meg énekelni. Erre azt találta válaszolni, hogy tanuljam meg Céline Dion dalát, a My heart will go ont. Ha azt el tudom énekelni, akkor beszélhetünk. Megtanultam, elénekeltem, mire azt mondta: hibátlan. Emlékszem, nagyon mosolygott. Az ikertesóm, Szabolcs is énekel, színészkedik, ráadásul nagyon jól. Nincs köztünk irigység, nagyon jó a kapcsolatunk. Imádom apa hangját, egyértelműen az István a király a kedvencem tőle, a mai napig nem tudom megunni.

Vivi zenei példaképei egyébként: Whitney Houston, Céline Dion, Jessie J, Ariana Grande, Danny Lovato, de Pál Dénes zenei karrierjével is tökéletesen tisztában van, minden műsorban megnézte.

– Nagyon jó Dénessel együtt énekelni, várom, hogy intenzívebben dolgozzunk együtt a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban – mondja Vivi, majd lelkesen hozzáteszi: 

– Tizenöt évesen már annyi minden történt velem! Ezt nagyon élvezem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek