Celeb

Tragédia Mata Ricsi családjában: édesanyja három babát veszített el

Bors

Létrehozva: 2016.11.24.

<p>Az tehetséges énekes is koraszülöttként jött világra.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Sokan támadják azzal Mata Ricsi szüleit, hogy a nagy szegénységből származó fiút csak ők erőltetik bele újabb és újabb tehetségkutatókba, hogy így szerezzenek egy kis pénzt. Édesanyját nagyon bántják ezek a megjegyzések, ugyanis erről szó sincs, ők csak a legjobbat szeretnék a fiúnak.

– Való igaz, szerényen élünk, de nem ezért neveztük be Ricsit a tehetségkutatóba. Három gyereket veszítettünk el. Már csak azért is érzem úgy, támogatnom kell a fiamat, hogy valóra váltsa az álmait. Amit annak a háromnak nem adhattam meg, próbálom legalább neki biztosítani. Ő pedig kárpótol engem a három kistestvére elveszítéséért – mondta az anyuka a Story magazinnak.

Egyébként Ricsi születése sem volt egyszerű, három hónappal korábban jött a világra. Édesanyját megcsászározták, Ricsi pedig 41 centi volt csupán, amikor világra jött. Az anyuka szerint akkora, mint egy befőttesüveg. A súlya 1140 gramm volt, amiből még fogyott is születés után, az egy kilót sem érte el. A tüdeje sem fejlődött ki rendesen, egy hónapig lélegeztetőgépen tartották. Az orvosok nem fűztek sok reményt az életben maradásához. Ricsi másfél éves korára hozta be a lemaradást.

Ez egyébként azért is csoda, mert a három elvesztett testvér közül kettő ugyanúgy koraszülött volt, mint Ricsi. Az első baba hat hónapra született, agyvérzés vitte el. A második nyolc hónapra, neki is a tüdejével volt probléma. A harmadik baba az anyuka hasában halt meg, életveszélyes állapotba is került miatta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek