Celeb

Tillán spórol a TV2?

Fái

2016. november 22. kedd 04:20

Négy műsort vezet egy fizetésért, olcsóbb így, mintha minden feladatra külön képernyőst szerződtetnének. Pedig éppenséggel volna miből.

Amióta Andy Vajna megvette a TV2-t, jóval több pénz jut műsorgyártásra. Az állami hirdetések is csőstől érkeznek. Ám az új programokat is ugyanazokkal az arcokkal készítik. Tilla a legjobb példa arra, hogy alaposan megdolgoztatják a fizetéséért. Kisebb-nagyobb átfedéssel vezette a Sztárban sztár, a Drágám, add az életed!, a most in­duló Bumm!, illetve a Sztárban sztár+1 kicsi című műsorokat. Ennyi kettőnek is sok lenne, ám Tilla nem panaszkodik.

– Kétféle mű­sorvezető van, aki állásban dolgozik a csatornánál fizetésért, és aki műsorra szerződik, vagyis számlázza az adásonkénti tiszteletdíját – magyarázza egy televíziós szakember. – Az elsőnél mindegy, mennyit dolgozik, fix a pénz, mindent el kell vállalni. Anyagi megfontolásból jó döntés, hogy mindent azokkal csináltatnak meg, akik státuszban vannak. Ezért látjuk ugyanazokat állandóan a képernyőn. A fizetésükért – ami személytől függően simán egy-másfél millió is lehet havonta – rendesen kiszipolyozzák őket.

– Csalóka dolgok ezek – véli Tilla. – Lehet, hogy egyszerre ke­rülnek képernyőre azok a műsorok, amikben szerepelek, de nem biztos, hogy egyszerre is készülnek. A Drágám, add az életed! részeit már nyáron forgattuk.

A Propagandából hat rész készen volt, kettőt forgatunk most. De a Bumm!-ból valóban most vettünk fel huszonöt részt. Ez az első alkalom, hogy ilyen sűrű a munka. Sok feladatom lesz a jö­vőben, mert sok a tartalom. Szerintem ez nem spórolás kérdése, bíznak bennünk, hogy jól végezzük a dolgunkat.

Megkérdeztük a csatorna vezetőit, akik Tilla felvetését erősítették meg. 

– A TV2 büszkélkedhet a legerősebb műsorvezetői gárdával, hiszen mások mellett itt dolgozik Ábel Anita, Liptai Claudia, Majka, Ördög Nóra és Tilla is – nyilatkozta Ökrös Gergely, a TV2 program- és krea­tív igazgatója. – Ők azok a sztárok, akikre szinte bármilyen műfajú műsort rá lehet bízni, profin, pontosan és maximális erőbedobással végzik a munkájukat. Mivel egyre több a cégcsoport csatornáin a saját gyártású műsor, ezért találkozhatnak többen is velük a nézők. A TV2 a nyáron nagyszabású műsorvezető-castingot tartott, és számos tehetséges fiatalt találtunk a válogatások során. Így került képernyőre például Stohl Luca és Nagy Réka is, akik bizonyították rátermettségüket. Lipcsei Betta pedig kitűnő választásnak bizonyult a Miss Universe Hungary műsorvezetésére, remekül helytállt a kétórás élő show alatt, így vele a jövőben is számol majd a csatorna.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

metropol.hu

Milliós kár a szakításkor: Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali

magyarnemzet.hu

A magyar határt áttörő embercsempész rálőtt az osztrák katonákra

vaol.hu

Rálőttek egy határőrre Szentpéterfánál, a TEK is kivonult a helyszínre - frissítve, fotók

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

vg.hu

Magyar gyorsvasutat eredményezhet a partnerség Kínával

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Állóra büntetőfékezett a havas úton, ki akart szállni balhézni, azonnal jött a drága büntetés - videó

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

origo.hu

Ilyen lesz a harmincas évek Budapestjén játszódó magyar film - videó