Celeb

Pintér Tibor: Álomszerű ez az egész, mintha az égből küldték volna nekem Beát

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2016.11.23.

Egy csapásra áll a feje tetejére Pintér Tibor élete: a színész egy ideig azt sem hitte el, hogy Bea, a nő, akit megismert, létezhet.

Összecsaptak a hullámok az utóbbi időben Pintér Tibor feje felett: kiderült, decemberben jogerősen is kimondhatják a válását feleségével, Beával, és édesanyjával való kapcsolata sem alakult felhőtlenül. Aztán szinte az egyik pillanatról a másikra változott meg minden. A Lovas Színház a Kincsem Parkban lelt új otthonra, a meetingeken pedig feltűnt Bea.

– Körülbelül két éve figyeltem fel rá a kö­zösségi oldalon, de két hónapja, életem egyik legnehezebb időszakában kezdtünk el kommunikálni. Mondta, látott az Édes életben, és mennyire elismeri a munkásságom, az életem.Végül megbeszéltünk egy találkozót – emlékezett a színész.

Az első randevú mindennek nevezhető az esetükben, csak átlagosnak nem: Tibor és Bea együtt látogattak ki halottak napján a temetőbe, mindkettejük édesapjának gyertyákat gyújtottak.

– Tenya – ahogy a barátai hívják – elénekelte édesapám sírjánál a Honfoglalás című dalt. Hihetetlen erős kötelék alakult ki közöttünk abban a pillanatban – mondta a Borsnak Ács Bea, akinek a neve ismerősen csenghet olvasóinknak. Ő az, akit korábban a világ legszexisebb testű nőjévé választottak, majd éveken át élt Hollywoodban, de miután szakított a párjával, hazatért, hogy megmutassa, megáll a saját lábán is.

– Ez a nő nagyon szép. Ez a nő nagyon okos. Ennek a nőnek hatalmas szíve van. Meg is ijedtem az elején: ez tényleg igaz? Hihetetlen, mennyi mindenhez ért, és hihetetlen, mennyire összefonódik az éle­tünk a szakmánk miatt is. Munkája máris érezhető változásokat hozott. Új támogatóink vannak, projektort kaptunk, a színészek friss pékárut, de, ha nincs más dolga, Bea csak azért süt, hogy a próbákon, fellépéseken ehessenek a színészek, munkatársak. Álomszerű és meseszerű ez az egész, mintha az égből küldték volna – mondta boldogan Pintér Tibor. Bea és párja alig egy hete „döntöttek” úgy, nem szeretnének többet bujkálni, büszkén vállalják azt, ami ellen tenni úgysem tudnak, és nem is szeretnének. Decembertől így már nem csak a Kincsem Park környékén, a Lovas Színház fellépésein, de szinte bárhol összefuthatunk majd velük.

– Közös álmunk, hogy egy tanyán éljünk majd. Imádom, hogy úgy néz ki, mint egy cowboy, én pedig majd gumicsizmában, parasztkislányként élhetek mellette – mondta viccesen Bea.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek