Celeb

Pikáns levelekkel bombázzák Kovács Patríciát

Fái

Létrehozva: 2016.11.05.

<p>Talán mindenkivel előfordult már, hogy egy SMS-t vagy  üzenetet nem annak küldött el, akinek szánta, és ebből kínos történet kerekedett...</p>

Forrás: Végh István

Ilyen az igazi lebukás a 21. században, amiből zseniális vígjáték is született, Bocs, félrement! címmel, amelyben Kovács Patrícia játssza a feleséget, akinek a férje tévedésből elküldi a szeretőjének szánt üzenetet.

– Ez elég kellemetlen helyzet! – neveti el magát Patrícia. – De ma mindenki így éli az életét. SMS-ezünk, csetelünk, messengerezünk. Ez a darab másfél órás tömény nevetés. De azért kicsit magunkra is ismerhetünk. 

Patríciának még sosem küldött a férje másnak írt üzenetet. Náluk egyébként is fordított a helyzet, munkájából eredően inkább ő az, akit pikáns üzenetekkel bombáznak.

– A kapcsolatunkban működik a bizalom, a férjem sosem került egy üzenet miatt félreérthető helyzetbe. Inkább nekem írnak ilyesmit a közösségi oldalakon, és bizony néhányan nagyon bátran. Van olyan is, ami több mint szerelmes komment! Kaptam olyan e-mailt, ami félreérthetetlen volt. Biztosított arról, hogy bármikor megtalálható, ráér, és nagyon szívesen visz vacsorázni, mindenhová... Akkor kaptam különösen sok levelet, amikor még zsűriztem a Hungary’s Got Talentben. De a helyén kezelem, nevetek rajta. Egyébként sem csinálok titkot belőle, általában felolvasom a férjemnek. Ő pontosan tudta, mivel jár, hogy színésznőbe szeretett bele. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek