Celeb

Opitz Barbara: Nem volt még fiúm

Nagy Gréta

2016. november 15. kedd 09:00

Különleges hangjával és hajzuhatagával hívta fel magára a figyelmet az X-Faktorban a 16 éves Opitz Barbara. A jó szereplés talán meghozza a szerelmet is a magának való lánynak.

Barbi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sonkádról származik, ahol az iskola mellett szülei uborkaföldjén dolgozik kiskora óta. Így nem sok ideje maradt a magánéletre, de mint mondja: egyáltalán nem bánja, hogy még soha nem volt férfi az életében.

– Tetszettek fiúk, de semmi több. Alapból sem vagyok egy kezdeményező típus, és nehe-zen nyitok bárki felé – avatja be titkaiba Barbi a Borsot.

– Barátokat is nehezen szerzek, a beilleszkedés sem megy, még soha nem volt kapcsolatom. Lehet, hogy majd eljön az ideje annak is, bár én inkább a tanulással töltöm az időt. Suli után énekelek, zongorázom, tanulok, maximum gépezek kicsit. Most egyébként is a versenyre akarok koncentrálni, de az énekesi pálya mellett az orvosi is tervben van. Sokan mondják, hogy a kettőt nem lehet együtt, de remélem, hogy nekem sikerül. Szóval azt hiszem, a pasizás helyett én inkább karrierista felnőtt leszek – viccelődik a tehetség. Barbi azért is óvatos, mert már érték csalódások.

– A legtöbb barátomra igaz, hogy hiába voltam kedves velük és voltunk jóban, mégis hátat fordítottak nekem. Ez nagy csalódás, mert cserbenhagytak, és nem tudom, hogy miért. Van olyan barátnőm is, aki például nem is nekem szurkol. Rendszeresen posztol, hogy a másik versenyzőnek kell nyernie, pedig előtte nagyon jó barátnőm volt, egy faluban lakunk, és minden nap egy busszal jártunk. A színpadon minden más, ott meg tudok nyílni, levetem a gátlásai­mat. Barbi örül, hogy Tóth Gabi a mentora, mert sok a közös bennük, és mindig számíthat a segítségére.

– Gabi is 16 évesen került fel először Budapestre, és akkor kellett megszoknia ezt a felhajtást, pedig ő is zárkózott típus volt. Szokta is mondani, hogy a kedvence vagyok, mert párhuzamba tudja állítani az életünket. Egyedül vele tudok bizalmasan beszélgetni, a személyes dolgaimmal is megkereshetem. Szeretem a hozzá hasonló embereket, akik türelmesek, és nyitottan tudnak hozzáállni a hozzám hasonló, visszafogott emberekhez is. Ő olyan nekem, mint a pótanyukám, de egyben a barátnőm és példaképem is. Szeretnék egyszer olyan híres énekesnő lenni, mint amilyen ő. 

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Már nem kell sokat várni, ekkor ér Magyarországra a havazás

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

she.life.hu

Ha ezeket a jeleket észleled magadon, tarts szünetet az online társkeresésben

hirtv.hu

Ön szerint is a fekete párduc van rajta? Újabb, jobb minőségű videó készült - ezúttal Kerecsendnél

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

origo.hu

Teleszemeteli az Edge böngészőt a Microsoft

mindmegette.hu

Heti 10 recept: itt a farsang, tarolt a szalagos fánk, de egy jó bolognaira is volt igény!

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

origo.hu

Elárverezik a földön kívüli fekete gyémántot, az Enigmát - képek