Celeb

Nekik azt mondta az orvos, amit egy szülő sem akar hallani

Bors

2016. november 3. csütörtök 19:30

A 4 éves Jessica Whelan édesapja, Andy készített egy fotót a kislányról, mellyel az volt a célja, hogy megmutassa a rák igazi arcát, mellyel senki sem mer szembesülni – a kép pedig vírusként terjed az interneten - írja a Mirror. A fotó ráadásul azután készült, hogy a kislány szülei megtudták: gyermeküknek már csak hetei vannak hátra.

Mikor a One Direction 22 éves énekese szembesült a fényképpel, első dolga volt felkeresni a családot telefonon, tenni akart valamit, ami tartja a lelket a kislányban. A hívást követően az édesapa a következő szöveget osztotta meg a Facebookon: "Nos, ez egy szürreális telefonhívás volt... Egy ismeretlen szám hívott, és mikor felvettem kiderült, hogy HARRY STYLES hív, az USA-ból!!! FaceTime-olni akart vagy videofelvételt szeretett volna készíteni Jessicanak, de tekintettel a jelenlegi állapotára, mondtam neki, hogy a felvételnek talán jobban tudna örülni, mire azt válaszolta, hogy amint elkészítette, küldi e-mailben!"

Az édesapa korábban ezt írta a kislánya küzdelméről szóló blogjában. "Ez a fénykép egy olyan pillanatban készült, amikor mi szülőkként már képtelenek voltunk komfortot biztosítani a számára, ellökött minket magától, miközben magányosan szenvedett az égető fájdalomtól. Ez a rák igazi arca, a pici lányom erei kidagadnak és egy könnycsepp csordul ki a szeméből, mikor az arca eltorzul a fájdalomtól."

Jessica 13 hónapja szenved neuroblastomában, a szimpatikus idegrendszer rosszindulatú daganatában. Mikor az orvostól megtudták, hogy gyermekük javulása érdekében már semmit sem tehetnek és nincs számára gyógymód, úgy döntöttek, hogy abbahagyják kezeltetését. "Küzdünk és harcolunk, nehéz belegondolni, hogy mi lesz, ha elveszítjük a lányunkat. Azt mondták néhány hét van hátra, de mi minden napnak úgy indulunk neki, mintha az utolsó lenne. Jessica a fájdalom ellen kap morfiumot, boldognak tűnik. Ő egy 4 éves gyerek, aki nem igazán van tisztában azzal, ami történik és szeretnénk, ha ez így is maradna. Amíg mosolyt lát az arcunkon, rendben van. De nem tudom, hogy birkózzunk majd meg a gyermekünk elvesztésével..."

Az édesanya elárulta a lapnak, hogy voltak kifejezetten fájó kommentek a megosztott kép alatt, majd hozzátette, próbálták megmutatni a a gyermekrákkal igazi arcát, és az emberek fényképre adott reakciója a felismerés folyamatának része. “Nem mosolygó gyerekekből áll ez a történet, itt valódi a szenvedés.”

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

borsonline.hu

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

life.hu

Pokorny Lia nem bírta lelkileg Babicsek Bernát temetését: a sírba helyezést nem tudta végignézni

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

Légiósok: Németh András góllal debütált a Genkben, Novothnyék is győztek

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

life.hu

Több mint tízmillió forintot keres azzal a fiatal fiú, hogy édesapjával szerepel közös fotón

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó