Celeb

Műsorvezetőt csinál az RTL Gáspár Laciból

Munkatársunktól

2016. november 8. kedd 04:20

Gyertyaöntőként is dolgozott, most élete lehetősége előtt áll! A Bors úgy tudja, show-műsort vezethet Gáspár Laci. Humorára vevők a nézők.

Már most van egy nagy nyertese az idei X-Faktornak – úgy hívják, Gáspár Laci. A Bors megtudta, hogy a konkurens csatorna tehetségkutatójának felfedezettje élete lehetőségét kapja az RTL Klubtól.

– Lacit a be­szólásai, humora nem csak a nézők között tette népszerűvé, a csatorna vezetése is nyitott arra, hogy újabb szerepkört kapjon. Az X-Faktort követően így műsorvezetőként bizonyíthat majd az „éneklős-tátogós” show-műsorban, a Lip-sync-battle-ben – mondta informátorunk. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, abszolút van logika a döntés hátterében. Tudomásunk szerint a mûsor az RTL Klubon és az újonnan induló RTL Spike-on kerül majd képernyőre. Gáspár Laci fiatalos, lendületes, ráadásul profi zenész és énekes, azaz mindenképpen hiteles, ugyanakkor szórakoztató lehet a kábelcsatornán induló műsorban.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az RTL Klubot is, hogy megerősíthessék információinkat. Az is ér­dekelt volna bennünket, hogy eredendően is kalapban volt-e Laci ne­ve, vagy az X-Faktornak köszönhető visszajelzéseknek és népszerűségnek köszönhetően kap lehetőséget. A csatornának küldött kérdéseinkre egyelőre azonban nem kaptunk választ.

Dolgozott útépítőként, öntött gyertyákat, volt villanyszerelő, bányász, sőt szobafestő is: Gáspár Laci feltehetően sosem gondolt arra, hogy alig harminchét évesen az ország egyik legnagyobb kereskedelmi csatornáján vezethet majd műsort, mindezt ünnepelt sztárként. Nos, ezt is megélte. 

Tátognak a sztárok

A Lip-sync-battle című műsor 2015 tavaszán robbant be a köztudatba, amelyet a 90-es évek rapsztárja, LL Cool J producerként is jegyez. A műsor lényege, hogy a benne szereplő sztárokat más világsztároknak maszkírozzák, majd az eredeti dalokra rátátogva adják elő a show-jukat.

További cikkek

Külső

„Mi az a derék? Rengeteget fogytál” – üzenték Horváth Gréta legújabb fotója alatt a rajongók

Szakítás

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

origo.hu

Macskák, akik a rejtőzködés nagymesterei

kisalfold.hu

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

origo.hu

Múmiákat rejtett Asszuán közelében egy görög-római sír

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Micsoda este Budapesten! – izlandi lapszemle

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

life.hu

Sebestyén Balázs markáns véleményt fogalmazott meg Kulcsár Edináról: "Azt se tudja, merre van arccal előre"

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult