Celeb

Meg kell műteni Tóth Verát

Bors

Létrehozva: 2016.11.10.

<p>Hiába a rengeteg edzés és diéta, a fogyás után felesleges bőrrétegek maradtak az énekesnőn, amiket műtéttel kell majd eltávolítani. Vera azt sem tartja kizártnak, hogy ha eléri a kívánt súlyt, sejtelmesen pikáns fotókat készíttet magáról.</p>

Nem szereti a nyilvános edzéseket, ezért egy különleges edzésformát választott a fogyáshoz Tóth Vera, ahol kettesben lehet edzőjével – írja a Hot! Magazin. Az énekesnő hét hónap alatt 30 kilót fogyott, és a következő évben még 15 kilótól szeretne megszabadulni. Igaz, mostanában megállt a mérleg, de Vera nem csügged, két hete vett egy csizmát, aminek cipzárját akkor még nem tudta felhúzni a vádliján, ma azonban már igen. Szóval formásodás-fogyás szépen halad, ám Vera bőre nem tud lépést tartani a hirtelen jött változással. Edzőjével ezért azon dolgoznak, hogy Vera szépen alakuljon át, és ne fogyjon csúnyán. Ugyanakkor az énekesnő tisztában van azzal, hogy nem kerülheti el a plasztikai műtétet.

– Nyilvánvalóan vannak a testemen olyan területek, ahonnan műtéttel kell majd eltávolítani a megnyúlt bőrréteget. Ezért felkerestem egy orvost, és a konzultáció óta még tudatosabban edzek, hiszen nem mindegy, milyen edzettségi állapotban leszek, mire sor kerül a műtétre. Ha feszes lesz a bőrőm, ha erősebbek lesznek az izmaim, akkor a fájdalom sem lesz olyan erős – magyarázta Vera.

Vera egyébként azt sem tartja kizártnak, hogy ha eléri a kívánt súlyt és formát, sejtelmesen pikáns fotókat készíttet magáról – de csakis magának, a nagyközönség sosem fogja látni ezeket a felvételeket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek