Celeb

Kórházba került és elbukta a 10 milliós nyereményt A Konyhafőnök nagy esélyese

kbv

Létrehozva: 2016.11.03.

Egészségügyi okok miatt azonnal távoznia kellett az RTL Klubon látható A Konyhafőnök egyik nagy esélyesének, Meczker Tamásnak. Esélye sem volt arra, hogy folytassa a küzdelmet a tízmillió forintért és A Konyhafőnök címért, ugyanis szerdán az első feladat után rosszul lett. Szédült, gyengének érezte magát, de sokáig még a műsorkészítők előtt is próbálta titkolni, hogy beteg.

– Sajnos a forgatások alatt elkaptam egy vírust, és bár próbáltam titkolni, egyre rosszabbul lettem. Nem akartam mondani a stábnak, hogy beteg vagyok, émelygek és lázam van, mert versenyben szerettem volna maradni. A felvétel szünetében annyira rosszul lettem, hogy orvost hívott hozzám a stáb – mesélte lapunknak Tomi, akinek az orvos azt mondta, a folyadékveszteségtől legyengült a szervezete, és ha folytatja a műsort, még rosszabb állapotba kerülhet.

– A doktor azonnal kórházba küldött. Kénytelen voltam feladni a versenyt… Tudtam, hogy életveszélybe is kerülhetek, mert már napok óta alig fogyasztottam folyadékot – folytatta Tomi, akit rettentően megviseltek a történtek, zokogva búcsúzott a többiektől a szünetben. Tomi váratlan távozását egyébként úgy oldották meg a szerkesztők, hogy a szerdai nap második feladatának elején Vári Dávidot, a középdöntő első fordulójában kiesett játékost hozták vissza a konyhapult mögé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek