Celeb

Jól működő házaspárként jelent meg Sarka és Hajdú

Fái

Létrehozva: 2016.11.09.

A nyilvánosság előtt még mindig jól működő házaspárnak látszanak. Nincs köztük feszültség, nem olyanok, mint két idegen.

Együtt jelent meg a The Spirit of Hungaricum című rendhagyó programsorozat beharangozóján a Gerbeaud-házban Hajdú Péter és Sarka Kata. Aki nem hallotta, hogy romokban a házasságuk, külön élnek, azt hihette, hogy köztük minden rendben. Úgy beszélgettek, pózoltak a kamerának, mintha ez a fél év meg sem történt volna. Ők vizet isznak, de vizet is prédikálnak, hiszen azt vallják, a gyerekeik miatt fontos a baráti viszony, és ezt láthatóan be is tartják.

– Katával mindketten meghívást kaptunk erre a rendezvényre, amely bemutatja azt az alkotói filozófiát, amit a hungaricumok magukban hordoznak. Örültem, hogy elmentünk, nagyon érdekes volt az esemény. Érdekes, hogy a Best of Herend című kiállításon, a Herendi Porcelánmanufaktúra több száz egyedi, csúcsdarabot bemutató gyűjteményéből, mindkettejüknek ugyanaz tetszett a legjobban.

– A kedvencem a magyar Szent Korona tökéletes porcelán másolata – mondta Péter, és ezzel Kata is egyetértett. Azt a szóbeszédet viszont cáfolta, hogy együtt érkeztek és együtt távoztak.

– Lehet, hogy úgy tűnt, de nem együtt mentünk – szögezte le Kata.

– Mindkettőnket meghívtak, és mivel Petinek fontos volt ez a rendezvény, elmentem. Minket a két kisgyerekünk örökre összeköt, ez így is marad akkor is, ha elválunk, és akkor is, ha együtt maradunk. Nem fogunk úgy tenni, mintha két idegen lennénk. Nem lehet azt mondani, hogy biztosan elválunk, de ebbe sem kell többet belelátni, mint ami van.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek