Celeb

Hajdú Péter: Négy hónapja nem voltam nővel!

Bors

Létrehozva: 2016.11.27.

<p>Megdöbbentő őszinteséggel mesélt Kaszának a szakításáról Hajdú Péter.</p>

– Nem vagyok én még szingli. Még lehetek. De házasságban élek – mondta Hajdú Péter Kasza Tibinek, sőt, azt is hozzátette: ha Kata azt mondja, hogy szingli, akkor ő is. De beszéltek róla, és abban maradtak, egyikőjük sem az.

Az ATV műsorvezetője szerint az elmúlt kilenc évből nyolc és fél álomszerű volt.

– Az utolsó pár hónapban voltak köztünk konfliktusok, én azt gondolom, mindkettőnk hibájából adódóan, ezt nem lehet felróni se neki, se nekem – magyarázta, majd azt is hozzátette: abban maradtak, egyelőre szünetet tartanak.

A műsorvezető a biztonsági őrtől tudta meg telefonon, hogy költöztető autó áll a ház előtt. Hajdút sokkolta a hír, telefonon kérdezte meg Katát, miért történik ez.

– Hazaértem a lakásba, üres gyerekszoba, üres hálószoba, és egy órát sírtam. Volt pár hetem, amikor tényleg azt gondoltam, elvették a kék eget, összedőlt a világ és nem tudtam, hogyan tovább – magyarázta Hajdú.

A műsorvezető három-négy hete érzi úgy, hogy túl lehet ezt a dolgot élni, és ha kell, új életet lehet kezdeni. Hajdú azt mondja, egy gyereknek az anyjánál a helye, ha jó anya. Szerinte Kata jó anya.

A megcsalási pletykákkal kapcsolatosan pedig azt mondta:

– Vagy elhisszük a másiknak, hogy nem történt semmi, mint ahogy ő elmondta nekem, egyébként leültünk, beszéltünk erről. Én ebben a négy hónapban nem voltam senkivel, és a Kata is azt mondta, ebben a négy hónapban nem volt semmi – mesélte, majd hozzátette, nincs erre még készen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek