Celeb

Gólyahír: kisfiút hord a szíve alatt Dancs Annamari

Fái

2016. november 26. szombat 04:20

Esküvőjük után derült ki, hogy szülők lesznek. Dancs Annamarival és Kerényi Miklós Mátéval, az Budapesti Operettszínház sztárjaival azóta madarat lehetne fogatni, olyan boldogok. A kismama az ötödik hónapban jár, és már a baba nemét is megtudták.

Forrás: Fejér Bálint

Végig úgy éreztem, hogy kislányunk lesz – meséli Annamari. – Minden népi „babona” arra utalt, a hasam formájától kezdve egészen addig, hogy mi­lyen ételeket kívánok. Két hete viszont az ultrahangon kiderült, hogy a kislányunknak szép nagy herezacskója van – neveti el magát Annamari. – Még nem tudjuk, mi lesz a neve, de az biztos, hogy úgy kezdődik majd: Kerényi Miklós. Az apósom, KERO, Kerényi Miklós Gábor, a két fia, Máté, a férjem és a bátyja, Dávid, s az ő kisfia után a mi fiunk is követi a hagyományt, ő lesz az ötödik a sorban.

Annamari jól viseli a terhességet, és már több fontos dolgot is megtudott a babájáról.

– Jobban szereti a sci-fit és a thrillert, mint a romantikus filmeket. Jason Statham új filmjét érezhetően jobban élvezte, mint a Bridget Jones harmadik részét. Sok zenét hallgat a hivatásunkból adódóan, de nem szól állandóan Beethoven. Ellenben a Lady Budapest musicalt rengeteget hallotta. Úgy tervezem, ha majd sír, ebből a darabból énekelek neki, akkor biztosan megnyugszik.

Mátéval és Annamarival az UNICEF Magyar Bizottság és az Ernst Galéria szervezte fotókiállításon találkoztunk, ami az anyatejes táplálás támogatásáért született. Öt magyar fotóművész munkájára lehetett licitálni is, a befolyt pénzzel az UNICEF-et támogatják. Máté szintén vásárolt egy képet, ezzel is demonstrálva, hogy fontosnak tartják az anyatejes táplálást.

– Délelőtt tíztől este tízig dolgozom szinte mindennap. De ha megszületik a babánk, ez biztosan másként lesz  – mondja Máté, miközben büszkén mutatja a fotót.

– Nincs csodálatosabb annál, amikor egy nő életet tud adni, ha a gyermekét a testéből tudja táplálni – mondja Annamari. – Ez a természet csodája. Tizenhat éves korom óta színpadon állok, szép feladataim voltak és remélem, még lesznek is, de ez most az anyaszerep. Nem a szoptatáson múlik a tökéletes anyaság, de törekedni fogok arra, hogy gyermekem a legjobbat kapja, a „cicipapit”. A természet eldönti, hogy ez mennyire lehetséges. Sok nő mondja, hogy félti a mellét a striáktól, vagy attól, hogy megereszkedik. Úgy gondolom, nem azért születtem nőnek, hogy ebből esztétikai kérdést csináljak. Mindent megteszek majd, hogy anyatejjel tudjam táplálni a babámat.

További cikkek

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

hirtv.hu

Elképesztő kiírás a panelban: egyszerre üzentek a lakóknak és a zsaruknak

bama.hu

Kattant a bilincs: ismét baranyai dílerekre akadtak a rendőrök

origo.hu

Élményszerű digitális oktatást szeretne a Telekom

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma

mandiner.hu

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

origo.hu

A jeges Duna mindig elképesztő látványt nyújtott