Celeb

Éljen: Nagypapa lett Zorán

A. T.

2016. november 2. szerda 08:00

Boldog nagyszülő Zorán és felesége, Hegyi Barbara. A zenész és a színésznő igyekszik minden szabad percét a kis Miával tölteni.

Unokával ajándékozta meg lánya, Szandra a hetvennégy éves Zoránt. A Kossuth-díjas zenésznek Zoltán fiától már van unokája, de magánéletét elrejti a nyilvánosság elől, így részletekkel nem tudunk szolgálni. Ezúttal sem neki köszönhető, hogy rajongói értesültek a gólyahírről, hanem a feleségének, Hegyi Barbara színésznőnek, aki elfogadta Hullan Zsuzsa kolléganője meghívását, a Rádió Bézs Anyám lánya – lányom anyja című műsorába.

– Van egy unokám. Isteni do­log ötvenévesen nagyinak lenni, még minden gond nélkül fogom a kezembe a babát. Nagyon élvezetes. Így jó egy ilyen picit kapni, amikor még mindenre alkalmas vagy. Mia nyáron született, és Zorán nagylánya, Szandra az anyukája. Zorán is rögtön a kezébe fogta, ez természetes – büszkélkedett Barbara, hozzátéve: amikor csak idejük engedi, babáznak. 

A kiváló szakács hírében álló színésznő már most arra készül, hogy főztjével is kényeztesse a csöppséget.  – Mindig mondom neki: na, csak várjál, amikor majd jobbat kapsz tőlem!

Zoránnak telefonon gratuláltunk Mia születéséhez. Megköszönte jókívánságainkat, de a kérdéseinket elhárította, mert továbbra sem akar nyilatkozni magánéletéről. Barbara szintén ritkán vállal interjúkat, ezért számít kuriózumnak, hogy a műsorban féltve őrzött családi titkokat is elárult. Kiderült, hogy tizennyolc éves lányával, Rozival és Zoránnal az édesanyjánál laknak, a szülői házban.

– Az első férjem mondta mindig, hogy ideje lenne a köldökzsinórt elvágni, de én úgy gondoltam, hogy nem mint a köldökzsinór végén lebegő gyerek élek az anyámmal egy háztartásban, hanem sokkal inkább partneri viszony van közöttünk. Hálás vagyok a sorsnak, hogy igazán sosem állított olyan nehéz helyzet elé, hogy választanom kellett. Kegyes volt hozzám és a gyerekemhez is. Ő is ugyanazon fák és emberek között nőhetett fel, mint én – mesélt az édesanyjához fűződő szoros kötelékéről Barbara.

Nehéz út a boldogságig

Zorán lánya a zenész második házasságából született. Az édesanya, Éva húsz évvel ezelőtt tragikusan korán meghalt, Szandra tizenkét éves volt, amikor ketten maradtak édesapjával. Zoránnak évekbe telt feldolgozni a veszteséget, és teljesen át kellett alakítania az életét, hogy a legérzékenyebb korban lévő Szandra ne szenvedjen hiányt szülői szeretetben és gondoskodásban. Harmadik feleségét, Hegyi Barbarát – a családi legendárium szerint – a lánya választotta számára, a jelek szerint biztos érzékkel, mert megismerkedésük óta boldog családot alkotnak.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Tragikus véget ért a buli: leesett a bikáról a 26 éves menyasszony, megállt a szíve

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

sonline.hu

Holttestet találtak a somogygeszti erdőben a vadászok

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

origo.hu

Elárverezik a földön kívüli fekete gyémántot, az Enigmát - képek

life.hu

Tények és tévhitek a D-vitaminnal kapcsolatban

vg.hu

Négy évre rács mögé került a magyar titkosügynök

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista