Celeb

Bréking: Geszti bevette a Rapülőkbe a Tóth lányokat

ozs

2016. november 5. szombat 14:00

<p>Ez ám a szenzáció: a tíz év után visszatérő együttesben kap szerepet Tóth Gabi és Vera is.</p>

Két korszak, a kilencvenes és a kétezres évek legnagyobb popsztárjai együtt lépnek fel a jövő év legjobban várt koncertjén. Már az is szenzáció, hogy tíz év után február 25-én újra összeáll a Rapülők, de a Bors megtudta, hogy az ikonikus zenekar két új utassal kiegészülve tér vissza a show-bizniszbe: a Tóth lányokkal, Gabival és Verával. Geszti Péter a Borsnak elárulta, hogyan kerültek a lányok a fedélzetre.

– Bár az eredeti hangszerelésben fogjuk játszani a dalainkat, szeretnénk az ő energiájukkal is megtölteni ezt az egész koncertet, és kicsit kiaknázni azt, hogy ők testvérek. Egyrészt ez egészen különleges hangzást hoz létre a  koncerten, másrészt ők jóval fiatalabbak, mint mi.

– Mégis, miután  megkerestük őket, és beszélgettünk velük, kiderült, hogy imádják ezt a korszakot, és hihetetlenül pozitívan állnak hozzá. A régi nagy Rapülők-slágereket fogjuk játszani, úgy, ahogy azt szeretik az emberek, de a show az teljesen újszerű lesz Gabi és Vera bevonásával – magyarázta Geszti Péter.

A Tóth lányok is különleges lehetőségnek tartják a nagy találkozást. Ahogy Vera fogalmazott: oda meg vissza volt örömében. – Gyermekkorunk egyik legmeghatározóbb zenei élménye volt a Rapülők. Rengeteget tett hozzá az éle­tünkhöz. Aki a kilencvenes években nőtt fel, annak nem kell magyarázni, ez mit jelent. Nekem az tetszett ebben az együttesben már annak idején is, hogy hétköznapi, emberi dolgokat, érzéseket dolgozott fel nem hétköznapi módon. A munkától a szerelmen át a sikerig, sikertelenségig. Akárhogy is nézzük, Geszti Péter azért komoly pasi, hihetetlen kreativitással megáldva. Ez világszínvonalú produkció lesz – summázta gondolatait Tóth Vera. 

Húgában is gyerekkori emlékeket ébresztettek fel a próbák. – Mi a Rapülőkön nőttünk fel, ezért nagy megtiszteltetés énekelni ezeket a dalokat. Néha furcsa érzés tör rám: nem gondoltam volna ‘95-ben, amikor még gyerekek voltunk, hogy egyszer ott leszek Péterékkel a színpadon, és velük énekelem a slágereiket. Boldog voltam, amikor felkértek minket, hogy vegyünk részt a produkcióban. Büszke vagyok rá, hogy méltónak tartanak erre, úgyhogy igyekszem helytállni – mondta Gabi.   

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

likebalaton.hu

Kvíz: Híres balatoni származású zenészek, zeneszerzők II.

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

hirtv.hu

Varga-Damm Andrea: A szocialisták szivárogtatták ki Bangóné diploma-botrányát

bama.hu

Kádban tapossa a fejeket a szalántai család

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

Videó: Klopp mindig gondol a szurkolókra, most söröket osztogatott

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

nemzetisport.hu

Gyász: edzője saját gyermekeként tekintett Csollány Szilveszterre

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Tudományos folyóiratot jelentetett meg a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetem