Celeb

Balázzsal verték át a rádióhallgatókat

kbv, Fái

2016. november 24. csütörtök 04:30

Nemsokára lesznek jó hírek, úgyhogy kitartás – üzente Facebook-oldalán Sebestyén Balázs, akit tegnap nem hallhattunk a Rádió Rock reggeli műsorában. Pedig az ígérték, ott lesz.

Forrás: Bánkúti Sándor

Napok óta reklámozta a Rádió Rock, hogy szerdán megszólaltatják a Morning Show műsorvezetőit, ám hiába a promóció és ígéret, sem Rákóczi Feri, sem Vadon Jani, sem Sebestyén Balázs nem jelent meg a stúdióban, ami miatt átverve érezték magukat a hallgatók. Balázs az origo.hu-nak azt állította, nem volt fix időpont. Kovács Áron, a Rádió Rock műsorvezetője másképp emlékszik.

– Hétfőn lemondták a szereplést, mi pedig úgy gondoltuk, hogy akkor csináljunk egy viccnapot. Azok a rajongók pedig, akik Balázsékkal évekig Fekete Pákón röhögtek, most nem bírták elviselni, hogy Balázsékat figurázzák ki – mondta a Borsnak Kovács.

Na, de akkor hol hallható majd Balázs? Az RTL Klub Házon kívül című, szerda késő esti műsorában árult el részleteket erről.

– Ha a Rádió1 egy piaci alapon működő, fiataloknak szóló, valódi kereskedelmi rádiót akar létrehozni, akkor akár le is szerződhetünk, tárgyalok velük, hiszen lejárt a szerződésünk – mondta Balázs a műsorban, majd így folytatta. – Ha megmarad a műsorkészítői szabadság, ha nem szólnak bele, ha azt tudom mindenről mondani, amit én valójában gondolok, és a műsor és én is önazonos maradunk, akkor nekem ezzel igazából nincs bajom. Ha kapok egy ígéretet és bele tudunk venni bizonyos dolgokat a szerződésembe, akkor ez a dolog működhet – fogalmazott a műsorvezető, aki azért még ekkor is odaszúrt egy kicsit Vajnának: az általa tulajdonolt TV2-t kritizálta.

– Rettenetesen elszomorít, ami a Tényekben zajlik, mert azt gondolom, hogy közben a TV2-nek vannak értékes és jó műsorai – mondta Balázs, aki csak akkor szerződne le, ha olyan kereskedelmi rádióhoz mehet, ahol nincsenek sem lejárató riportok, sem hírhamisítások.

Balázs szerdán Facebook-oldalán is üzent követőinek. Mégpedig azt, hogy furák a reggelek a hallgatók és a műsor nélkül, és azon dolgoznak, hogy ez mi­előbb változzon. 

– Szerintem nemsokára lesznek jó hírek – biztatta kitartásra a hallgatókat. 

De hol van Hudák és Hepi?

Hétfő óta vezeti a 103.9 Sláger FM reggeli műsorát, a Sláger Reggelt a Class FM-től átigazolt Vágó Piros és Abaházi Csaba. Elődeik, Hepi Endre és Hudák Anita munkáját megköszönték. Szerda reggel egy hallgató arról érdeklődött, mit csinál most Hudák és Hepi, hol hallhatja őket? Vajon az eddig velük dolgozó háttéremberek direkt kapcsolták be a kínos kérdéseket feltevő hallgatót, hogy megcsipkedjék az új műsorvezetőket?– Erről szó sincs, egyből élőben én vettem fel a telefont. Hallgatói kérdés volt, erre elmondtuk, amit el lehet. Sem én, sem Piros nem éreztük kellemetlennek – magyarázta Abaházi Csaba.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

kemma.hu

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

origo.hu

Gombócérés a torokban: az izmok ellazítása is segíthet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

mandiner.hu

E-mailben kérnek adományt Márki-Zay Péterék

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

origo.hu

Megújul a Digitális Jólét Alapcsomag, ennek sokan örülni fognak