Celeb

Ambrus Viszkis Attila whiskyzés közben barátkozott össze az új Viszkissel

Bors

Létrehozva: 2016.11.25.

Túl sok a whisky? A legjobb barátságok pedig így születnek!

Forrás: MTI, Bors

Filmet forgatnak Ambrus Attila, a Viszkis névvel elhíresült bankrabló életéből. A főszerepet Szalay Bence játssza, akit az eredeti bankrabló „tanított ki", hogyan kell menekülni és rabolni. Antal Nimród rendező kívánsága ugyanis az volt, hogy a másodéves színihallgató Szalay ne csak eljátssza a Viszkist, hanem változzon át a Viszkissé! A két férfi ezért szinte összeköltözött a forgatások előtt, hogy Ambrus minél több mindent átadhasson magából az utódjának.

– A várban egy kocsmában kezdtünk ismerkedni. Attila stílusosan egy üveg whiskyt rendelt, és ahogy fogyott a pia, úgy oldódott a hangulat. Amikor kiürült a flaska, fel akartam állni, de kis híján elestem, Attilán viszont semmi sem látszott – idézte a színész szavait a Best magazin. De nem csak az első találkozó sikerült ilyen jó, még Ambrus is azt mondja, ma már két Viszkis van.

– Bence annyira jól alakított engem, hogy sokszor olyan érzésem volt, mintha tükörbe néznék. Furcsa volt magamat kívülről látni, például amikor a nevelőintézetben játszódó részeket forgatták. Abból az időszakból olyan sok durva emlékem van, ami be sem kerülhetett a filmbe, de a végeredmény így is nagyon kemény lett. Az is érdekes volt, amikor a Gyorskocsi utcai szökésemet vették fel. Onnan a mai napig nem tudott ép bőrrel senki megszökni. Nekem is csak sérülten sikerült: a több emeletenyi ugrástól kifordult a bokám, és a kezem is megégett egy vezetéktől. A filmben ezt egy kaszkadőr csinálta utánam – mondta Ambrus.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek