Celeb

X-Faktor: mentegetőzik a döntése miatt Gáspár Laci

Nagy Daniella

2016. október 25. kedd 05:30

<p>A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket – de mi is a szabály? Megdöbbentő fordulatokkal tarolt az X-Faktor.</p>

Forrás: RTL Klub

Olyan drámaira sikeredett az X-Faktor szombati adása, hogy a nézettségi adatok alapján még vasárnap is erre a műsorra volt kíváncsi a legtöbb ember – ami azt jelenti, hogy sikerült túlszárnyalnia a rivális Sztárban Sztárt. 

Sokan úgy gondolják, hogy az X-Faktor idei mezőnye számít az eddigi legerősebbnek, így viszont nehezebb dolguk van a mentoroknak, mint eddig valaha, a viták pedig elkerülhetetlenek.

Gáspár Laci szombati döntése miatt is nagy ribillió kerekedett az RTL stúdiójában, a vitába még a kiejtett versenyző szülei is beszálltak, és mi tagadás, volt okuk reklamálni. 

A bonyodalom akkor kezdődött, amikor a család szeme fényét, Esztert egyszercsak megkérték, hogy adja át a helyét egy másik továbbjutónak, pedig már lezárult a forduló, mert minden széket elfoglalt egy-egy továbbjutó. Eszter a kamera előtt omlott össze, Laci kiviharzott a felvételről. Tóth Gabi is beszállt a vitába, és meggyőzte Gáspár Lacit: mindent csináljanak vissza. A cirkusz egyetlen kárvallottja, Horváth Gyöngyi pedig – mi mást tehetett – fölállt, és kisétált a stúdióból. 

– Annyira összezavart az egész. Már amikor kimondtam, tudtam, hogy ez nem az én véleményem – mentegetőzik a Borsnak Gáspár Laci. Én is ember vagyok, ebből pedig tanultam. Gabi lépése meglepett, nem tudtam, hogy egy ilyen helyzetre milyen szabályok vonatkoznak, de örülök, hogy így történt, végül is az első megérzésemnek megfelelően alakult a helyzet. Adódik a kérdés: miért szegtek szabályt a műsorban? Az RTL Klub készen volt a válasszal: mivel még tartott a székes fela­dat – kaptuk a sajtóosztály válaszát –, nem volt szabályellenes visszahozni Esztert, hiszen technikailag még nem esett ki.

Csípős

Amikor verseny közben átírják a szabályokat, úrrá lesz rajtam a D-Faktor (D, mint düh), és csak úgy tudom kiiktatni, ha használom a T-Faktort (T, mint távkapcsoló). Nem érdekel a CS-Faktor (a csalás). Bajnok Dorottya

– Gyöngyi azt mondta nekem a felvétel után, hogy jól döntöttem. Nagyon helyén van a szíve. Ő sem vesztes... – morfondírozik még Gáspár Laci, de szerencséjére Horváth Gyöngyi egy pillanatig sem haragudott rá.

– Úgy érzem, már így is hatalmas ajándékot kaptam, hiszen megismert az ország. Szeretettel gondolok volt versenytársaimra és a mentorokra is, és bár életemet eddig az éjszakában éltem, most úgy érzem, hogy kisütött a nap.

Veszélyben a TV2 zászlós hajója

Az egész hetes nézettségi összesítésben a teljes lakosság körében az első helyen az X-Faktor szombati adása áll 26,4%-os nézettséggel, második helyen a Sztárban Sztár 23,8%-al, harmadik helyen pedig az X-Faktor vasárnapi adása 21,0%-kal. Tehát az X-Faktor már most is elképesztően népszerű – mi lesz, ha elkezdődik az élő adás?

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja