Celeb

Pikáns: Gryllus Dorka bőrszerkóban támad Stohl Andrásra

kbv

2016. október 24. hétfő 09:00

<p>Egymást érik a pikánsnál pikánsabb és szexuálisan túlfűtött jelenettöredékek a Válótársak második évadának előzetesében.</p>

Az RTL Klub sorozatának már az első évadában is akadt egy-két sikamlós jelenet, de amit a második széria ígér, az minden képzeletet felülmúl.

A válófélben lévő Dávid és Tamara például, akiket Scherer Péter és Balsai Móni alakít, egy kanapén esik egymásnak: a színésznő lába az égnek mered, miközben csupasz fenekű kollégája teljesítményét élvezi. Scherer egyébként az első évadban vetkőzött először kamera előtt színészi pályafutása során, ahhoz képest igazán élethűre sikeredett ez a második jelenet.

Díjazták a színésznőt

Díjat vehetett át múlt pénteken a Los Angeles-i magyar filmfesztiválon Gryllus Dorka és Fenyő Iván. A filmalap által támogatott fesztiválon megjelent többek között Dobó Kata és Koltai Róbert is. Az esemény az immár tízéves Szabadság, Szerelem című film vetítésével kezdődött. A fesztivál zsűrije pedig már a nyitány előtt döntött: Gryllus kapta a legjobb színésznőnek járó díjat.

De nem csak nekik köszönhetően lesznek majd izgalmas pillanatok, a sorozat legtöbb jó csaját elcsábító Stohl András ezúttal a dominaszerkós Gryllus Dorkával kerül intim kapcsolatba. Dobó Katát Lengyel Tomi viszi ágyba, és a 17 éves Tóth Andinak is jut pikáns jelenet: melltartóra vetkőzve hentereg egy hatalmas ágyon.

– A meztelen jeleneteknek semmi más célja nincs, mint hogy realisztikusak maradjunk. Ez a sorozat párkapcsolatokról, azok válságáról szól, egy egészséges párkapcsolatnak, pláne a megcsalásnak pedig része a szex. Profi színészekkel dolgoztunk, az életükhöz, a hivatásukhoz, a munkájukhoz tartozik a meztelenség. András kifejezetten fesztelenül mozog ruhátlanul is a kamera előtt – magyarázta a Borsnak korábban Kovács Dániel Richárd rendező, aki elárulta: szexjelenetet forgatni számára az egyik legnehezebb filmes munka. – Negyvenen sürgölődnek a szereplők körül, és rendezőként figyelni kell arra is, hogy mindenki, az összes szereplő színész komfortosan érezze magát – folytatta a rendező.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak