Celeb

Liptai Claudia: Ádám kezébe szerettem bele

kbv

2016. október 20. csütörtök 09:00

<p>Egy fagylaltkóstoló versenyen kezdődött minden, pedig a cukrász súlyos előítéletekkel volt a műsorvezetővel szemben.</p>

Csak kicsit piszkálni, keresztkérdésekkel bombázni akarta első találkozásukkor Liptai Claudiát Pataki Ádám – szerelemről akkor még szó sem volt. Ám ahogy teltek a percek – bizony, percek kellettek csak –, a cukrász rájött: megpecsételődött a sorsa. Clau és Ádám eddig sosem beszéltek róla, miként szerettek egymásba, így mindenki csak találgatott, hogyan is jött össze a sikeres mûsorvezetô a papíron még házas férfival. A két szerelmes közös sütis könyvéből, az Édes kettesből azonban kiderült a teljes igazság. Pataki pedig szívesen mesélt a Borsnak az első találkozásról.

Eszerint a cukrász az Év fagylaltja verseny szervezésén dolgozott, amikor Claudiát, mint ismert embert, elhívta a zsűribe. Clau akkor már elkezdte a cukrásziskolát, Patakinak pedig nem titkolt szándéka volt, hogy kikérdezze, mennyire is gondolja komolyan az édességkészítést.

– Bevallom, előítéletes voltam, azt gondoltam, Clau is csak az a híresség, aki azt gondolja, elég összekeverni valami cukros szirupot egy kis gyümölccsel, és kész a sütemény. Azt hittem, azért akar cukrásznak tanulni, mert ez jól hangzik. Mivel a fagyiverseny Soltvadkerten volt, neki pedig fuvar kellett, felajánlottam, hogy elviszem. Arra gondoltam, az úton kap egy-két keresztkérdést is, és ha nem tud válaszolni, lebeszélem erről a szakmáról – kezdte lapunknak Ádám, akinek hamar rá kellett jönnie, talán még saját cukrászdájában sem talál Claunál elhivatottabb embert. De nem ez volt az egyetlen oka, hogy a közös kocsikázásból végül összeköltözés és mára egy baba lett.

– Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét, és rémes, de a saját autómban én sem. Hosszú percekig szerencsétlenkedtünk, de végtelenül emberi, laza és vicces helyzet volt. Akkor éreztem, hogy megpecsételődött a sorsom – mondta mosolyogva Ádám, aki ezután ajánlotta fel a műsorvezetőnek, hogy töltse az ő cukrászdájában a tanulóidejét.

A műsorvezető a könyvben elárult néhány titkot arról, hogy és miért is szeretett bele a férfiba. 

– Most már elárulhatom, hogy a kezébe szerettem bele. Ilyen szép kezű pasit még életemben nem láttam. Ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez… – írta Claudia a könyvben. És bizony az is kiderült, nem a Claudia szíve alatt növekvő kisfiú a páros első közös gyermeke: szerelemsütijük, a mákszemnyi barack már sokkal korábban megszületett.

További cikkek

Szexbotrány

András herceg 11 oldalon keresztül tagadja az ellene felhozott vádakat

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

mandiner.hu

A Bundestag-elnök szerint „a lakosság egyre nagyobb részének nincsenek német felmenői”

szon.hu

Alig tudja rejteni... Megnőttek Nemazalány keblei?

origo.hu

Több ezer tonna műanyagrészecskével telítődött a hó az Alpokban

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

mandiner.hu

Sára Botond: Elvittem a ferencvárosiak üzenetét Karácsony Gergelynek

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete