Celeb

Kifosztották Kozso teaházát

GYLF

2016. október 11. kedd 09:30

Egymillió forinttal lépett le egy vendég a frissen újranyitott Zöld Teknős teaházból, amelyet mindenki Kozso teázójaként emleget. A tettes mesével kábította a tulajokat.

Épp a napokban jelentette be Kozso: sikerült kiszállnia a korábban nagy adósságokat termelő teaházából. Barátja, Hozsó, valamint annak üzlettársa nyitotta újra a Zöld Teknőst. A teaház nyitó buliját csütörtökön tartották, és szombat estig nagy sikerrel is üzemelt a fülledt erotikát árasztó hely, aztán jött a feketeleves. Egyik vendégük lelépett a teljes bevétellel.

A férfi négy napja járt a tulajdonosok nyakára, és gondosan felépített történetekkel „altatta” őket, majd könyörtelenül lecsapott. Erről már Hozsó mesélt a Borsnak, aki jól ismeri az éjszakát, mégis bedőlt a férfinak.

– Szerdán jött be hozzánk ez a Theo nevű férfi, azt állítva, övé a Dubaj Hotel, keddre szeretne egy exkluzív, zártkörű partit rendezni. Megnyugtattuk, hogy megoldható – magyarázta a zenész-üzletember. – Aztán nagy nevekkel dobálózott, hogy ő Portik fia, meg Vizoviczki a keresztapja. Aztán olyan nevekkel is, akiket ismerek az éjszakából. Mesélt még az anyjáról, aki másfél éve lelépett másfél milliárddal, és én erről is hallottam korábban. Minden stimmelt. Mindennap bejött, és azt mondta, várja a férfit, aki hozza a pénzt, hogy lefoglalózza a keddi szülinapot. Szombaton is bejött, és addig szóval tartotta az üzlettársamat, amíg a teljes személyzet hazament, az üzlettársam pedig hajnali hat körül elbóbiskolt. Nem kizárt, hogy tett az italába valamit. Ez idő alatt a táskájából elvitt egymilliót: a bevételt, munkabéreket, számlákra félretett díjakat.

Hozsó másnap elment a Dubaj Hotelbe, ahol valóban ismerték a férfit: igaz, ő a vendégük volt, de hat napot ki sem fizetett. Sőt  elkérte a recepciós telefonját, hogy intézze a pénzt, de meglé­pett vele.

– Vasárnap és tegnap is a rendőrségen ültünk, leadtuk a biztonsági kamerák felvételeit. A zsaruk tudták, ki az elkövető: D. Elek a rendes neve, és valószínűleg a belvárosban hasonló módszerekkel dolgozik – magyarázta Hozsó.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

likebalaton.hu

Húsz lóerőig jogsi nélkül is vezethetsz már hajót a Balatonon

origo.hu

Élelmiszerárstop: nem figyelmeztet, túlárazás esetén rögtön bírságol a hatóság

mandiner.hu

Videó készült a balesettel végződő debreceni autósüldözésről

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Kísértetiesen villogó tárgyat észleltek az űrben

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

vg.hu

Modern fegyvereket kérnek Moszkvától az ukrán szakadárok

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

haon.hu

Rablást kísérelhettek meg egy Hatvan utcai ékszerüzletben

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

origo.hu

Az USA-ból jöhet a Tesla trónfosztója