Celeb

Homonnay Zsolt kiakadt, mert a válásán viccelődtek

Bors

2016. október 4. kedd 05:10

Imádta a Sztárban sztárt, csalódott, hogy kiesett, mert voltak még tervei. Csak az nem esett jól neki, hogy tönkrement házasságukkal tréfáltak.

Furcsállotta Homonnay Zsolt, hogy a zsűri volt felesége, Polyák Lilla produkciója után a válásán poénkodott. Kétségtelen, egy kis ízléses tréfa belefér, de ehhez az ő sebeik még túl frissek.

– Vannak dolgok, amik a má­sik embernek rosszulesnek, nem gondolom, hogy ebben a műsorban ennek helye lenne. Ez a gondolat suhant át akkor az agyamon – idézi fel a pillanatot Zsolt. – Én hasonló helyzetben ilyet nem tennék. Éppen akkor különösebben nem vettem fel, nem háborodtam fel, mert izgultam Lilláért, jobban szorítottam érte, mint bosszankodtam ezen. Szerintem ez nem kifejezetten az, ami kell egy ilyen műsorba, hiszen ez fájó pont az ember életében.

Claudia beszólása 3:15-től:

Az operettsztár saját produkciójáról is beszélt.

– Úgy éreztem, amit lehetett, megtettem. A zsűri is a helyén kezelte a produkciómat. Az különösen jólesett, hogy azt mondták: hiányozni fogok nekik. Ez meghatott. És az is kellemes volt, hogy Lilla produkcióját szintén jól fogadták. Jobban izgultam érte, mint magamért.

Majka elszólása

Pénzről, fizetésről beszélni manapság sértő, szinte már neveletlenség. Márpedig Majka száján kicsúszott egy összeg.Amikor Hajós András Veréb Tomi produkcióját értékelte, szóba került, hogy Adél dalára 1,7 milliárdan kattintottak. „Ez több, mint amibe a Star Academy került.” Erre válaszolta Majka, hogy: „Egyébként csak a pontosítás végett, többe került a Star Academy, mert csak Ördög Nóri kapott 1,6-ot.” Na, abban a pillanatban megfagyott a levegő a stúdióban, Tilla is kettőt nyelt, mire meg tudott szólalni. A zsűritársaknak is kellett pár pillanat, hogy oldani tudják a feszültséget. Hogy Majka 1,6 milliárdot mondott volna, ez pedig vicc? Lehet, de nem tette hozzá, hogy mil­liárd, nyilván a nagy többség fejében az volt, Ördög Nóra fizetése 1,6 millió.

Azt viszont Zsolt már nem élvezte, hogy kiesett a műsorból, és ezt nem is rejti véka alá. Imádja a Sztárban sztárt, túl lelkes ahhoz, hogy kimaradjon belőle. – Csalódott vagyok, de csak ezért. Isteni érzés volt megélni ezt az óriási bulit. Velem kezdődött az ország legnagyobb házibulija. Komolyan vettem, gyakoroltam, napi öt-hat órát töltöttem vele. Régen szerettem volna rockénekes, -gitáros lenni, és ezt ki akartam próbálni. Nem utánozni Jon Bon Jovit, Axel Rose-t vagy Ian Gillant a Deep Purple énekesét, hanem én lettem volna ő. Ziháló tüdővel végignyomni, teljesen átlényegülni igazi rocksztárrá. Önző módon elhinni, hogy én vagyok a világ legjobb rockénekese. Holnap már A chicagói hercegnőben énekelek, a Marie Antoinette-ben vagy A denevérben lépek fel. De kellett volna még egy agyeldobás! Marhára bírtam volna egy rockidol bőrébe bújni. Ám így is óriási élmény volt, még soha ilyennel nem találkoztam.

Homonnay Zsolt önálló estjét december 30-án mutatja be, Miskolcon. Ezek után nem lenne meglepő, ha Bocelli és Pavarotti közé feltűnés nélkül becsúszna egy Meat Loaf-, Eszményi Viktória-dal vagy Richard Fairbrasstól az Im Too Szexy!­­

Csípős

Tény, hogy a zsűri zseniális, csipkelődős, odamondogatós poénjaira szükség van, a hátukon viszik a Sztárban sztárt. Nélkülük nem ez a házibuli lenne a legjobb. De miért kell éppen nekik megsértődni, ha őket osztják ki? Fái Zsuzsa
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin üzent: ekkor kezdődhet a béketárgyalás

origo.hu

Varga Viktor és a barátnője meztelenül jelentek meg egy fesztiválon - fotók

borsonline.hu

Kétéves kislány fulladt a Balatonba - egy pillanatra engedték el a szülők a matracot

hirtv.hu

A háború szélére sodródott Kína és Tajvan

ripost.hu

Se bugyi, se más, meztelenül mutatta meg ringó melleit a teraszon levetkőző álomnő

vg.hu

Kata helyett átalányadó? A szakértő szerint van más lehetőség is

origo.hu

Megdöbbentő beismerést tett Kelemen Anna

mindmegette.hu

Így spórolj a villanyszámlán! 13 tipp, hogy takarékosabban működjenek a háztartási gépek!

borsonline.hu

Meghalt egy kislány a bölcsődében, a biztonsági kamera felvette a tragédiát

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Halálvágy

Kiderült: Ezért nem akart már élni Klapka György fia