Celeb

Elfogyott a türelme: Hajdú Péter végrehajtót küld Batiz és Kárász cégére

Bors

Létrehozva: 2016.10.01.

Hiába várja pénzét Hajdú Péter. Most - ügyvédjével együtt - úgy döntött, a végrehajtás az egyetlen járható út.

Egy öt éve húzódó ügy újabb részletét tudta meg a Blikk: anno Batiz András és Kárász Róbert cége kártérítést követelt Hajdútól, mondván, hogy cégük segítségével került a showman műsora a TV2-höz. A bíróság végül nem adott nekik igazat, és 764 200 forint perköltség kifizetésére kötelezte őket - melyből közel 600 ezer forintot kellett volna Hajdú Péternek fizetniük. Ez eddig nem történt meg.

"A jogerős ítéletről szóló értesítés kézhezvételétől számított 15 munkanapon belül teljesíteni kell a megszabott fizetési kötelezettséget. Két hónapot vártunk, kénytelenek voltunk elindítani a végrehajtást. Ez az időhúzás csak az ő költségeiket növeli, ha ezután sem történik semmi, a cég ellen felszámolást indíttatunk" - árulta el most Mester Csaba, Hajdú ügyvédje a bulvárlapnak, akik a másik felet is megkeresték, ám Batiz András nem volt ennyire képben, hogy is áll jelenleg a kifizetés. "Az ügyvédemnél van az ügy, és nem volt alkalmam még egyeztetni vele, ezért nem tudom pontosan a perköltség kifizetésének utóéletét" - mondta, hozzátéve, hogy amennyiben valóban van elmaradásuk, pótolják azt.

"Pofátlanságnak tartom, hogy lejárató kampányt indítottak ellenem, évekig perben tartanak, most pedig, amikor jogerős ítélet születik, nem hajlandók fizetni" - összegezte Hajdú a helyzetet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek