Celeb

Damu Roland: Már egy éve nem iszom! 

F. Zs.

2016. október 24. hétfő 09:30

<p>Újra színészként szeretne érvényesülni a hajdani sorozatsztár, aki a börtön és egy tönkrement kapcsolat után kezdett új életet.</p>

Damu Roland maga találta ki, hogy az egyik kedvenc éttermében ingyen felszolgál, miközben verseket mond vagy gitározik, éppen, ahogy kedve tartja. A rendhagyó közönségtalálkozó ötletétől a tulaj először nem volt elájulva, aztán lehetőséget adott Rolandnak, amit nem bánt meg. 

– Még sosem csináltunk ilyet, elképzelésünk sem volt, hogy hányan lesznek, egyáltalán eljön valaki erre az összejövetelre – mondja Damu Roland a Bors új­ságírójának, miközben kávét és üdítőt szervíroz neki. A kezében olyan természetességgel ülnek a poharak és a tányérok, mintha pincérvégzettsége lenne. Határozott léptekkel robog a konyha és az asztalok között, forró levessel, pörkölttel az alkarján lavíroz az aprócska étteremben. – Nagyon sokat járok ide, itt van a színészház mellettünk, itt lakom – magyarázza Roland a helyválasztást, majd arról beszél, mire is jó ez az egész, amit művel:

– Én színész vagyok, van róla diplomám. Az elmúlt húsz évben szinte minden álomszerepemet eljátszottam, nagy színházak színpadain léptem fel, dalokat írtam és írok, megszámlálhatatlan sorozatban szinkronizáltam, és én voltam annak idején a TV2 aranytojást tojó tyúkja. A Jóban Rosszban mellett minden celebes műsorba elhívtak. Akkor nagyon futott a szekér, de elcsúsztam – mondja bűnbánattal a hangjában, de a következő pillanatban már csillogni kezd a szeme.

– Végigjártam a pokol útját, de nem törtem meg, most is itt vagyok, élek és játszom, mert ehhez értek. Azt szeret­ném, ha az emberek fejében újra az a Damu Roland jelenne meg a nevem hallatán, akit régen ismertek. Nem iszom alkoholt egy éve, lefogytam, húsz kilótól szabadultam meg. Jól érzem magam a bőrömben, az elkövetkezendő időszakban négy premier vár rám. És még egy-két ilyen közönségtalálkozó, amit nagyon élvezek csinálni. 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

life.hu

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Gigi 33 éves lett - Így köszöntötte az édesanyja

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek

metropol.hu

Újabb gyanús Covid-tünet? Sokan panaszkodnak erre megbetegedés után

nemzetisport.hu

Videó: Cavani eksztázisban! Látni kell a „Matador” és a többi MU-játékos gólörömét

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”