Celeb

15 év után elhagyta párját Horgas Eszter

F. Zs.

2016. október 20. csütörtök 05:00

<p>A fuvolaművésznő hitt benne, hogy összeházasodnak újságíró kedvesével, legalábbis erről beszélt még egy évvel ezelőtt. Azonban elpattant nála a cérna, és útjára bocsátotta egykori kedvesét. </p>

Forrás: MTI, DFP

Tehetséges és gyönyörű, a boldogságot mégsem találja meg egyetlen férfi oldalán sem – mondják a Hungary's Got Talent volt zsűritagjáról az is­merősei. 

Horgas Eszter Al Di Meolával, Falusi Mariann-nal vagy éppen a Grammy-díjas Natalie Cole-lal koncertezik, elegáns hangversenytermeket tölt meg a meghirdetett fellépéseivel. A ma­gánéletéről nem szívesen beszél, ez alól kivétel volt az első házassága Somogyi István táltossal. A férfitôl, akitől két kislánya született, úgy kellett megszöknie, mert azt panaszolta, fizikai és lelki terrorban tartották. Eszter erről is csak azért volt hajlandó vallani, mert fel akarta hívni a családon belüli erőszakra a figyelmet. 

A fuvolaművésznő sorsa az erőszakos férj után jóra fordult, egy újságíróval, Györggyel hozta össze a sors, akivel egy interjú készítése kapcsán szerettek egymásba. A lányokat közösen nevelték, és bár sosem házasodtak össze, jól működött a kapcsolatuk. Egészen idén tavaszig, amikor a művésznő valósággal besokallt. 

– Eszter erős nő, aki tudja, hogy mit akar – meséli a Borsnak  egy közeli ismerős. – Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy bár az erős férfiakhoz vonzódik, de egy idő után, valahogy felülkerekedik rajtuk. A kitartásával, az elszántságával, a munkában kompromisszumot nem ismerésével, és azzal, hogy soha, de tényleg soha nem keveri össze a magánéletét a munkával. Ő nem az a mezítláb a konyhában tüsténkedő fajta, Eszter egy igazi díva, aki a gyengeséget rosszul kezeli.

A Bors információi szerint a művésznő négy hónappal ezelőtt adta ki az útját Györgynek, akkor már súlyos, kibékíthetetlen ellentét húzódott kettejük között. Horgas ismerősei szerint Eszter azt érezte, hogy a férfi „visszahúzza őt”, a kapcsolatuk nem fejlődik sehova, kihűltek az érzelmek. Pedig egy évvel ezelőtt az RTL Klub kamerái előtt még adtak egy közös interjút, abban arról beszéltek, hogy sohasem hiányzott a kapcsolatukból a papír, ha egyszer azt érzik, hogy hivatalosan is összekötnék az életüket, akkor bizonyosan összeházasodnak. Erre most már biztosan nem kerül sor, Eszter és György hónapok óta szóba sem állnak egymással. A férfi még a Facebookról is törölte egykori kedvesét, állítólag azért, hogy ne kelljen minden reggel a nélküle megélt boldogságával szembesülnie. 

A Bors megkereste a fuvolaművésznőt, akitől szerettük volna megkérdezni, hogy mi vezetett az elváláshoz, de Eszter – bár megerősítette a szakítás hírét – nem kívánt megszólalni a témában. Interjún kívül annyit mondott, hogy várta már az újságírói telefont, hiszen sokan tudták, hogy külön váltak útjaik. Tudja, hogy közszereplőként muszáj néha a magánéletéről beszélnie, ha kérdezik, és szívesen elmesélné, hogy mi vezetett a szakításhoz. De úgy érzi, hogy kevés olyan felület létezik, ami elég választékos ahhoz, hogy ezt kifejtse, ezért inkább csendben marad. 

Felhívtuk Györgyöt is, aki szintén megerősítette, hogy külön vannak, de ő sem kívánt semmit hozzátenni a szomorú hírhez. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívül veszélyes zsarolóvírusr terjed

mandiner.hu

Videón Karácsony Gergely főpolgármester hülyét csinált magából

borsonline.hu

Közleményt adott ki a Magyar Honvédség, erre kérik a lakosságot

metropol.hu

Szörnyű balesethez riasztották a mentőket! Egy ember meghalt, többen megsérültek

magyarnemzet.hu

Bizalmas rendőrségi iratok kerülhettek a magyar drogbáróhoz, az ügyészség nyomoz

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

travelo.hu

Elsüllyedt hajók roncsai bukkantak elő a Tiszából

borsonline.hu

Falatnyi bugyi takarja a dögös pornós szeméremdombját – 18+ videó

borsonline.hu

Szörnyű buszbaleset történt Budapesten, folyik a mentés

borsonline.hu

Tóth Vera nem kertelt, őszintén beszélt Gabiról

borsonline.hu

"Szétszakadt a világ" - zokogta az édesanya, aki 4 éves kislányát vesztette el a brutális balesetben

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!