Celeb

Ostorral ütötte szemen fia Lópici Gáspárt

A. T.

2016. szeptember 6. kedd 05:00

Ostorszíjjal találta el a fia Szilágyi Istvánt, akit Lópici Gáspárként ismernek sokan. Az előzmény: az idős művész figyelmetlensége miatt meglovasították az operatőrként dolgozó gyerek kameráját.

Hosszú, jellegzetes orrával, gyér hajkoronájával és megzabolázhatatlan szemöldökével szinte mindig kitűnik környezetéből a Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspára, azaz Szilágyi István. Ez vasárnap éjszaka is így történt, amikor a Bors olvasóriportere – akinek természetesen jár a tizenötezer forint – egy kórház várótermében figyelt fel a hetvennyolc éves művészre, amint valószínűleg a felesége kezét szorongatva orvosi ellátásra várt. Az idős művészt sokan felismerték, Lópici Gáspárnak szólították és többen azt tudakolták, mi történt vele? István, vagy ahogy a barátai, szerettei szólítják, Pityi bácsi meglepő módon derűsen osztotta meg sérülésének okát a kíváncsiskodókkal, amire bőven jutott ideje, hisz ő is órákat várt a vizsgálatra. A művész azt mondta, a fia ütötte meg. 

A színészt, akit pályafutása alatt az igazán nagy szerepek elkerültek és inkább mellékszereplőként, na és a lottóvásárlásra buzdító reklámfilm arcaként vonult be a hazai filmtörténelembe, tegnap délután telefonon értük utol. A vonal túlsó végén először egy idegen férfihang jelentkezett, majd kérésünkre átadta a kagylót a művésznek. 

– Hát, ez most érdekes maguknak? Tényleg? Hogy is mondjam, ez egy félreértés volt. Az történt, hogy a fiam operatőr és a feleségemre és rám bízta a kameráját, de azt ellopták – mesélte megrendülten.

Épp belekezdett a lopás történetének ecsetelésébe, amikor a mellette álló férfi közbeszólására hirtelen elhallgatott, de aztán úgy döntött, mégis elmondja, mi történt vele, csak ugrott egyet az események részletezésében.

A társaságában lévő férfi kilétére sajnos nem derült fény, de a köztük zajló párbeszéd arra enged következtetni, hogy Pityi bácsi telefonhívásunk idején is épp a fiával beszélgetett. Talán épp az éjszaka történtekről.

A fiam kezében volt egy ostor és hirtelen nagyon mérges lett a kamera eltűnésének hírére. A levegőbe suhintott és eltalálta a szememet.

A színész hangján hallani lehetett az elkeseredettséget, hiszen mégiscsak a saját gyermeke suhintott az ostorral és erre az sem adhat felmentést, hogy Pityi bácsi hibázott és ezzel óriási anyagi kárt okozott a fiának. Információink szerint a művész nem tett feljelentést a rendőrségen testi sértés miatt, és a sebeinek ellátása után a kórházból is távozhatott.

– Már egész emberien érzem magam. Sokkal jobban vagyok – mondta végezetül, majd miután jobbulást kívántunk neki, bontotta a vonalat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hódi Pamela teljesen összetört Berki Krisztián temetésén - képek

borsonline.hu

Holtan találták meg a kedden eltűnt 13 éves fiút

hirtv.hu

Többször megerőszakolta barátja 9 éves fiát a tatai férfi

metropol.hu

Titokzatos virág került Berki Krisztián sírhelyére, ez a név áll rajta

vg.hu

Lemaradást okoz az inflációkövető nyugdíj

kemma.hu

Többször is megerőszakolta barátja 9 éves kisfiát egy tatai férfi

mindmegette.hu

A 9 legjobb gnocchi, aminek egy olasz is elkérné a receptjét

life.hu

Számtalan programmal nyűgözte le Czippán Anettet és gyerekeit Hajdúszoboszló

mindmegette.hu

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA ELGENDŐ VIZET ISZOL - 5 TUDOMÁNYOS TÉNY!

borsonline.hu

Ismert magyar zenész oldalán tűnt fel Szabó Zsófi - fotó

borsonline.hu

Dundika új külseje felrobbantotta az internetet - fotó

További cikkek

(1980-2022)

Berki édesanyja: Pamelával és Mazsival együtt neveljük fel Krisztián gyermekeit

Vallomás

Berki Krisztián édesanyja: Máig várom, hogy megcsörrenjen a telefon, és ő belenevessen