Celeb

Munkából megy szülni Dobó Ági

A. T.

Létrehozva: 2016.09.13.

Még öt hét, és végre a karjaiban tarthatja második kisfiát Dobó Ági. Magyarország egykori szépe valósággal kivirult a terhessége alatt, irigylésre méltóan aktív, és az eddig testére kúszott tizennégy kiló is kifejezetten jól áll neki.

–  Mindenhol gömbölyödtem, de nem zavar. Nagyon jól érzem magam, szeretek várandós lenni. Az első kisfiammal, Benivel huszonhárom kilót híztam, egy évvel később már a versenysúlyomnál voltam. Most sem aggódom, mennyit fogok még hízni – vallotta be Ági, akit állapota a munkától sem tart vissza. – Elméletileg még öt hétig leszünk kettő az egyben formában. Konkrétan a szülésre kiírt dátum előtt két nappal még dolgozni fogok, és a szülés utánra is vállaltam felkéréseket. Benit is egészen pici korától vittem magammal. 

A huszonnyolc éves kismamának némi könnyebbséget jelent, hogy a hároméves Beni óvodába jár, így csak az újszülött napi rutinjához kell igazodnia és szerencsére a nagymamák is ugrásra készen várják, hogy unokázhassanak egy kicsit. 

Ági és kedvese, Csaba apás szülésre készülnek, és azt mondják, hét éve tartó, olykor viharos viszonyuknak egy szülés meg sem kottyan. – Csaba tudja, hová szabad néznie. Szerencsére az előző szülés sem volt káros hatással a kapcsolatunkra. Arra pedig tudatosan figyelek, hogy ne csak anya és apa legyünk egymásnak, hanem férfi és nő.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek