Celeb

Volt neje kezeli Németh Kristófot

kbv

2016. augusztus 9. kedd 05:30

Együtt sírnak és együtt nevetnek Németh Kristóf szerelmei. Volt neje az új párját és annak gyermekeit is behozta a békében, szeretetben élő nagy-nagy családba.

Egy válás – még akkor is, ha mindkét fél akarta – megviseli az egész családot, rengeteg sérelem kerül ilyenkor felszínre. De nem Németh Kristóféknál, aki olyan jó viszonyt ápol volt feleségével, Nikivel, hogy az egykori asszony és új párja, valamint a színész és jelenlegi kedvese, Adler Judit közösen járnak Kristóf bemutatóira is. De hogyan lehetséges az, hogy öt évvel a válás után ennyire jóban vannak?

– Tudom, hogy sokan szokatlannak vélik, szinte látom magam előtt a hitetlen, kétkedő szemeket. De nekem nem hihetetlen, szerintem ez a normális felállás. Több, mint öt éve elváltunk, nem közös akarat kimondása volt a szakítás, de mégis, azóta én is és ő is megtalálta az élete párját. Niki jelenlegi párja ráadásul zenész, így nem csak a magán­életben, munkában is összetalálkozhatunk – kezdte a Borsnak Kristóf, aki elmesélte, hogy volt feleségével ugyan már nem alkotnak egy párt, de szinte mindennap találkoznak a mai napig is.

– Nálunk sem volt közös akarat a válás, hiszen Niki sokkal rosszabbul érezte magát ebben a kapcsolatban, mint én gondoltam. Derült égből villámcsapásként ért, hogy el akar válni, megszenvedtem, de hamar rá kellett jönnöm, hogy értelmetlen küzdenem, ha a másik már nem akarja. A kapcsolat olyan csata, amit nem szabad sem megnyerni, sem elveszíteni. Mindkettőnknek Lóci a legfontosabb, ezért el tudjuk fogadni egymást a válás után is. Ha valakinek van esze, hamar rájön, hogy sokkal könnyebb is így élni, mint örökös vitában – magyarázta a színész-rendező.

Kristófnak a Billy Elliot című Elton John-darab második előadásán sérült meg a bal vádlija – akkor is éppen együtt ült a nézőtéren közös fiukkal a színész jelenlegi és volt párja az új kedvesével. A volt színidirektor lassan, de biztosan gyógyul.  

– A fináléban már ment a taps, a tánc végén jártunk, egy sasszé lépésnél éreztem a bal vádlimban egy pattanást. Ismerős volt az érzés, tudtam, hogy nagy baj van, pár éve már tapasztaltam hasonlót. Sokkoló volt a fájdalom. A takarásból két díszítő kolléga észrevette, hogy baj van, ők kaptak el és vittek le – mondta Kristóf és elmondta, volt felesége is segít a felépülésben.

– Niki a háziorvosunk ma­radt, együtt járunk játszótérre, az ő párja gyerekeivel is, az év­nyitókon, évzárókon, szülői értekezleteken is mindig közösen veszünk részt. Most pedig, hogy megsérültem, mindennap megnézi a lábamat is.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Már nem kell sokat várni, ekkor ér Magyarországra a havazás

borsonline.hu

Gyilkosság a XVI. kerületben: elcsukló hangon mesélt a Borsnak az összetört feleség

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó

magyarnemzet.hu

A magyar határt áttörő embercsempész rálőtt az osztrák katonákra

heol.hu

Leleplezte a kerecsendi párducot a polgármester

origo.hu

Meghalt 99 éves korában Mussolini titokban született lánya

nemzetisport.hu

NFL: őrült hajrá! Így bukta el a fordítás lehetőségét a Cowboys – videó

origo.hu

Erre mondott nemet a Pfizer és a GSK vegyesvállalata

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban