Celeb

Tényleg visszavonul Caramel?

Nagy Gréti

2016. augusztus 9. kedd 09:00

Visszavonulok egy évre – jelentette be Molnár Ferenc Caramel tavaly októberben hozzátéve, a decemberi  koncertje után családjára, s az alkotói munkára koncentrál. A Megasztár egykori nyertese azonban azóta is rendszeresen fellép, koncertezik. Sokakban felmerül a kérdés: vajon miért jelentette be visszavonulását, ha azóta is énekel rendezvé­nyeken.

Forrás: Facebook

– Nem azt mondtam, hogy eltűnök, hanem azt, hogy tévés szerepléseket nem fogok vállalni. Most a dalszerzésre koncentrálok. Sok dalt írtam, így pedig most már egy-két fellépést is be merek vállalni. De arra figyelek, hogy a családra is jusson idő. Szerencsére rengeteget lehettem velük az elmúlt hónapokban, és úgy érzem, feltöltődve vethetem bele magam újra a munkába. Az alkotói szabadság alatt Caramel otthoni, saját stúdiójában dolgozott.

– Amikor bejelentettem, hogy egy időre háttérbe vonulok, előtte a feleségemmel, Szilvivel átrágtuk, hogy mivel fog ez járni, így nem érte váratlanul, hogy bár otthon vagyok, dolgozom. Persze próbáltam úgy alakítani a mindennapokat, hogy velük is rengeteg időt tölthessek, ráadásul az otthoni munka előnye, hogy a kislányom, Sophie bármikor becsatlakozhat. Néha bekukucskál, és ha megtetszik neki egy-egy dallam, akkor bejön, és ő is elkezd a zongorán klimpírozni hatalmas, széles vigyorral az arcán – mesélte a büszke apuka, aki lassan és halkabb zenével a lányát is szeretné bevonni a koncertezés világába.

– Bár minden reggel úgy indul, hogy meghallgatja néhány dalomat, azt még nem tudja pontosan, hogy mivel is foglalkozom. Sosem látott még színpadon, pedig biztosan tetszene neki. Szilvivel épp a napokban beszéltünk arról, hogy lassan egy-egy visszafogottabb, akusztikus jellegű rendezvényre majd elvisszük magunkkal, hogy lássa apát, ahogyan énekel.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

23 éves focista halt meg a Ferihegyi úti ütközésben

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

vaol.hu

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megye útjain

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

origo.hu

Kiderült, hol a legkelendőbbek a minigarzonok

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó