Celeb

Szulák lányának testvére lesz

N. G.

Létrehozva: 2016.08.12.

Szulák Andreával tavaly szakított a párja. Most kiderült: Gábor új asszonya babát vár – társ nélkül...

Szulák Andrea tavaly jelentette be, hogy párjával, Gyarmati Gáborral elválnak útjaik. Kiderült, hogy Gábor Agócs Judit színésznővel jár, de májusban ez a kapcsolat is véget ért.

A sors fintora, hogy Agócs Judit ugyanúgy egyedülálló édesanya lesz, mint Szulák. Bár úgy tűnt, hogy Andrea az elmúlt hónapokban feldolgozta a szakítást, és jóban van Gáborral, a gyermeke apjával, az új baba érkezése kiborította. Lapunk megkeresésére nem is kívánt reagálnit.

Agócs Judit kedve sem mondható felhőtlennek, ő így nyilatkozott lapuknak: – Nem szeretnék mondani semmit. Nem szeretnék ebbe belemenni, van elég bajom enélkül is – mondja a Borsnak Agócs Judit, majd így folytatja:

– Tök mindegy, mi az igazság, mi történik. Majd aki egyszer beajánl nekem annyit, amiért hajlandó vagyok elmondani, akkor fogom elmondani az igazságot – harsogta Agócs, aki azonban korábban a Story magazinnak megerősítette a hírt: – Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek