Celeb

Sztárok öltözői: Rihanna bőrkanapét, Feró pálinkát kér

Bors

Létrehozva: 2016.08.20.

Rihanna egymillió dollárért szórakoztatta rajongóit a Sziget Fesztiválon, ahol mindennek megadta a módját, különösen a kényelmének. Otthonos bútorok, klíma és ételkülönlegességek várták a buli után. A mi sztárjaink azonban álmodni sem mernek ilyen luxuskörülményekről, noha természetesen akadnak olyan énekesek, akik kívánságai bizonyosan kivernék nálunk a biztosítékot, de mi most azokat a sztárokat mutatjuk be, akik a minimális kiszolgálással is megelégednek. Nagy Feró pálinkát, Balázs Pali édességet és szendvicset, Csepregi Éva áramforrást szeret az öltözőjében tudni.

Nagy Feró, énekes

„Senki ne képzelje, hogy nálunk ez úgy működik, mint a nemzetközi sztároknál. A beatricéseknek nincsenek teljesíthetetlen kéréseik. Az öltözőnkbe sok szénsavmentes vizet kérünk, hisz ebből fogy a legtöbb a koncert alatt, valamint szendvicseket igénylünk, és egy üveg pálinkát. A színpadra sosem megyünk ittasan, a pálinkát mindig a koncert utánra tartogatjuk, hogy kieresszük vele a fáradt gőzt.”

Házibuli Attila, énekes

„Minimális igényeim vannak a fellépések előtt, melyeket szerződésben rögzítünk, és ragaszkodom a betartásukhoz. Az egyik, hogy a stábomnak legyen öltözője, ami télen fűtött, de nyáron is zárt helyiség legyen, hogy át tudjunk öltözni. Én például többször is átöltözöm egy koncert alatt. Ezen felül kérünk fejenként két darab szendvicset és ásványvizet. Azt viszont nem szeretem, mikor a szervezők biztonsági őrt, mondhatni testőrt állítanak mellém. Ha elhívnak valahova, akkor valószínűleg kedvelnek, miért is bántana bárki? Ha van kordon, még azt is elbontatom, hogy minél közvetlenebb legyen a kapcsolatom az emberekkel.”

Rihanna, énekesnő

Az énekesnő nem kertelt a kéréseit illetően. A stábjával együtt luxuskonténerekben pihent a koncertre, ahol kívánságának megfelelően mediterrán stílusú bútorok és drapériák szolgálták a kényelmét. Bőrkanapék, asztalok várták, a légkondicionáló pedig alapfelszereltségnek számított. Rihanna ragaszkodott saját ételtervezőjéhez és szakácsához is. Az énekesnő megízlelt néhány magyar bort, és a kukoricasnack sem hiányozhatott a tányérjáról.

Balázs Pali, énekes

„A stábbal már órákkal a koncert előtt a helyszínen vagyunk, hogy beálljunk a kezdéshez, ezért a saját öltöző számunkra alap. Szendvicseket, ásványvizet, édességet és gyümölcsöket szoktunk még kérni. Tudom, hogy sokan testőrrel érkeznek a koncertekre, de én úgy érzem, nekem nincs szükségem külön biztonsági személyzetre.”

Csepregi Éva, énekesnő

„Legyen öltözőm, melyben van áramforrás, hogy tudjam használni a hajszárítót, és egy tükör a sminkeléshez, valamint fogas, ásványvíz és szendvics. Ezek általában reális kérések, nem szokott gond lenni.”

Jennifer Lopez, énekesnő

J. Lo koncertszerződéseinek legnagyobb részét a kívánságai teszik ki. A sztár nem szereti, ha megszólítják az idegenek, dühbe gurul, amint a szemébe néznek. Ezek megakadályozására külön személyzet áll a rendelkezésére. A sztár a backstage-ben is ragaszkodik a luxushoz. Még az öltözője színét, a bútorok méreteit, azok anyagait is írásba foglaltatja. Stábja még a drágakövekkel kirakott vécéülőkéjét is helyszínről helyszínre hordozza, hogy ő mindenhol otthon érezze magát. Az öltözőjében víz, pezsgő, szendvicsek, gyümölcsök, diétás különlegességek mindig megtalálhatóak, ahogy a nagyképernyős televízió, hangfalak és a légkondicionáló, valamint a mini fitneszterem is.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173556_auto_resized.jpg
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170167_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173258_auto_resized.jpg
vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27564_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714398613
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/pbdudqwwhPtC9jPd2aIswSd0AMClZwGYGpBwhi6zJSk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiNWU4ZTAwNWI2NzQ5MzhhYjAwNGM3Mjg5OGJhY2Jh.webp
ÁZSIA EXPRESSZ

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője