Celeb

Karrierje tette tönkre Fluor Tomi szerelmi életét

GYLF

2016. augusztus 23. kedd 09:00

<p>A Wellhello sztárja elárulta, hogy fájó szívvel ugyan, de a szakítás mellett döntöttek Lottival.</p>

Forrás: Cser Dániel

Amilyen csendben született a szerelmük, ugyanolyan nyugodt körülmények között ért véget. Bármennyire furcsa, Fluor Tomi és Lotti nem tud rosszat mondani a másikról. Szakításuknak prózai oka van, olyan érvek és ellenérvek, amelyeket csak azok érthetnek meg, akik valaha dolgoztak már a szórakoztató-iparban. 

– Amikor megismertük egymást, pont egy kevésbé intenzív időszakomat éltem. A Wellhello előkészületei folytak, sokkal több időt szánhattunk egymásra és a kap­csolatunkra – mondta a Borsnak Fluor. – Tavaly csúcsosodott ki az akkori munka eredménye, szinte minden héten szerdától koncerteztünk, de sokszor hétfőn, kedden is. Ha valaki, Lotti már tudja, ez nem annyit jelent, hogy az ember odaér fél kilencre, kilenctől zenél, majd hazamegy. Élőben játszunk, az esti kilences kezdéshez kora délután be szoktunk állni, addig pedig oda is kell érni. A koncert után pedig általában hajnalban esünk haza, feltéve, ha hazamentünk – magyarázta.

A turnéjuk során ugyanis gyakran egyik városból a másikba utaztak, így Lotti sokszor napokig várt, hogy végre találkozzon szerelmével. De a koncerteken kívül is sok elfoglaltsággal jár a hírességek élete. 

– Díjátadók, forgatások, megbeszélések. Bárki számára, aki sosem dolgozott a szórakoztató-iparban, nehezen megérthető dolgok ezek. Sokszor órákon át nem tudtam válaszolni az üzeneteire, mindeközben a közösségi felületeken azzal szembesült, hol járok, kikkel fotózkodom látszólag boldogan. Ez bizony megette a kapcsolatunkat, egyre kevesebb idő jutott egymásra, ahogy egyre több kötelező dolgom lett egyedül vagy a zenekarral – világított rá a miértekre Fluor.

A lány így összepakolt és elment a közös otthonból. Kapcsolatuk azonban nem szakadt meg örökre.

– Rengeteg közös barátunk van, akaratlanul is összefutunk, és nagyon jóban vagyunk  – tette hozzá a Wellhello népszerű rappere.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

kisalfold.hu

Lakástűzben meghalt egy ember Agyagosszergényben

origo.hu

Lecsapott az Europol a bűnözők VPN-jére

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

life.hu

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Gigi 33 éves lett - Így köszöntötte az édesanyja

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 24.: Ütős nap a hétfő

nemzetisport.hu

PL: Alisson bravúrjai is kellettek, de kihasználta a City botlását a Liverpool

origo.hu

Átrepült egy ember a 80-nal hajtó buszon, az utasok reakciója felülmúlhatatlan volt